POLY PRODUCT - T'AI KEN

Contactgegevens POLY PRODUCT - T'AI KEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLY PRODUCT - T'AI KEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLY PRODUCT - T'AI KEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LAVOISIER 29 (Z.I.); 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10229672 (+32-10229672) 10229672 (+32-10229672)

Fax (fax): +32 (53) 103-53-84 +32 (53) 103-53-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLY PRODUCT - T'AI KEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLY PRODUCT - T'AI KEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLY PRODUCT - T'AI KEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLY PRODUCT - T'AI KEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLY PRODUCT - T'AI KEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLY PRODUCT - T'AI KEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLY PRODUCT - T'AI KEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLY PRODUCT - T'AI KEN
Products information POLY PRODUCT - T'AI KEN

BTW identificatienummer (tax): BE02848999023
Ondernemingsnummer: 6238006591
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in POLY PRODUCT - T'AI KEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse meubelen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLY PRODUCT - T'AI KEN
(Get full report from official database of BE for POLY PRODUCT - T'AI KEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLY PRODUCT - T'AI KEN
Addition kinds of activities for POLY PRODUCT - T'AI KEN

0762. Boerenbeheer diensten | Farm management services
35310611. Schopladers | Shovel loaders
50820301. Beton apparatuur | Concrete processing equipment
61410000. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
86410301. Boy scout organisatie | Boy scout organization
86610103. Baptisten kerk | Baptist church

Werken bij POLY PRODUCT - T'AI KEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLY PRODUCT - T'AI KEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLY PRODUCT - T'AI KEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLY PRODUCT - T'AI KEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

  • AUTOMECHANIEKER (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Zemst zoeken wij een ervaren mechanieker (M/V) Taken: onderhoud wagen bestekken opmaken

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • HUISHOUDHULP VOOR MELLE - MERELBEKE (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Melle, Merelbeke.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DE SMULHAL

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

  • Elektricien (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VAN WESEPOEL KENNY

    Type: Vaste Job

    algemenen elektriciteitswerken ventilatie zonnepanelen

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van POLY PRODUCT - T'AI KEN in sociale netwerken
Look for responds of POLY PRODUCT - T'AI KEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLY PRODUCT - T'AI KEN. Laat een reactie achter voor POLY PRODUCT - T'AI KEN. POLY PRODUCT - T'AI KEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLY PRODUCT - T'AI KEN. Leave a respond for POLY PRODUCT - T'AI KEN. POLY PRODUCT - T'AI KEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLY PRODUCT - T'AI KEN op de google maps. Adres en contacten POLY PRODUCT - T'AI KEN
Location of POLY PRODUCT - T'AI KEN on the google maps. Address and contacts of POLY PRODUCT - T'AI KEN

Andere gerelateerde bedrijven als come POLY PRODUCT - T'AI KEN POLY PRODUCT - T'AI KEN: BOZZEJENG | Hot Shoes Rock'n Roll Club | VICTOR DONCKERS | E. VAN DE VELDE | L. VAN WITTENBERGHE

Other related companies as POLY PRODUCT - T'AI KEN: BOZZEJENG | Hot Shoes Rock'n Roll Club | VICTOR DONCKERS | E. VAN DE VELDE | L. VAN WITTENBERGHE

POLY PRODUCT - T'AI KEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLY PRODUCT - T'AI KEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02848999023. Het bedrijf POLY PRODUCT - T'AI KEN bevindt zich op het adres: AVENUE LAVOISIER 29 (Z.I.); 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 195,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse meubelen Fab. Producten gemaakt in POLY PRODUCT - T'AI KEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POLY PRODUCT - T'AI KEN is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLY PRODUCT - T'AI KEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLY PRODUCT - T'AI KEN, openstaande posities, locatie van POLY PRODUCT - T'AI KEN op de kaart.

POLY PRODUCT - T'AI KEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLY PRODUCT - T'AI KEN, company assigned to the tax number BE02848999023. The company POLY PRODUCT - T'AI KEN is located at the address: AVENUE LAVOISIER 29 (Z.I.); 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 195,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse meubelen Fab. Products created in POLY PRODUCT - T'AI KEN were not found.
The main activity of POLY PRODUCT - T'AI KEN is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POLY PRODUCT - T'AI KEN is not available. You also can look at reviews of POLY PRODUCT - T'AI KEN, open positions, location of POLY PRODUCT - T'AI KEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLY PRODUCT - T'AI KEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLY PRODUCT - T'AI KEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLY PRODUCT - T'AI KEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLY PRODUCT - T'AI KEN, employees, financial statistics.