LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK
Private companiesAgricultural Services • LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK

Contactgegevens LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INGELMUNSTERSESTRAAT 80; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51311151 (+32-51311151) 51311151 (+32-51311151)

Fax (fax): +32 (11) 890-95-14 +32 (11) 890-95-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK
Products information LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK

BTW identificatienummer (tax): BE03110473632
Ondernemingsnummer: 3959442138
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse meubelen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK
(Get full report from official database of BE for LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK
Addition kinds of activities for LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK

7829. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
346205. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
26740000. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
27540603. Coupons: gravure printing | Coupons: gravure printing
31619908. Trunks | Trunks
38269917. titrimeters | Titrimeters
38410415. retractors | Retractors
50130107. Automotive stampings | Automotive stampings
57129900. Meubelwinkels, nec | Furniture stores, nec

Werken bij LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • Diepvrieschauffeur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het halen van producten uit de juiste koelruimte Je levert de producten aan op de verschillende verpakkingslijnen Je zorgt ervoor dat de leveringen van de producten vlot en tijdig verloopt Je neemt de verantwoordelijkheid bij controle van het product

  • Logistieke handlangers zomerperiode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de zomerperiode hebben onze klanten nood aan extra handlangers voor logistieke arbeid. Deze tewerkstelling gebeurt op basis van dagplanningen bij diverse klanten! Dit wanneer er tekorten zijn bij het haven- en logistiek personeel wegens vakanties en afwezigheden. Sporadisch kan hier weekendwerk bij zijn (hiervoor kan u zich vrijwillig opgeven, geen verplichting). Je zal bij diverse klanten werken en verschillende taken uitvoeren (laden en lossen, onderhoud terminal, sorteren van goederen en verpakkingsmaterialen, ...). Dit kan in daguren of in shiften zijn (vroege, late).

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudent administratie (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Jobstudent (m/v)met de juiste waarden, en passie voor de job!   Je zorgt voor de administratieve ondersteuning bij financiële dossiers.

  • Jobstudent (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Thuisverpleegkundige Bassevelde - Kaprijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor deze opdracht kom je terecht in een bloeiende thuiszorgorganisatie en zal je de patiënten op jouw ronde van A tot Z verzorgen. Een correcte overdracht naar collega's is zeer belangrijk in deze setting. Je zal zeer snel een vertrouwensband opbouwen met jouw patiënten, omdat je je binnen hun privé-omgeving begeeft.

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK in sociale netwerken
Look for responds of LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK. Laat een reactie achter voor LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK. LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK. Leave a respond for LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK. LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK op de google maps. Adres en contacten LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK
Location of LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK on the google maps. Address and contacts of LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK: LUCAS DELFORGE | FE. MARZOLLA | ROGER ANECA | HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST | Euro Consult

Other related companies as LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK: LUCAS DELFORGE | FE. MARZOLLA | ROGER ANECA | HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST | Euro Consult

LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03110473632. Het bedrijf LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK bevindt zich op het adres: INGELMUNSTERSESTRAAT 80; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 240,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse meubelen Fab. Producten gemaakt in LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK, openstaande posities, locatie van LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK op de kaart.

LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK, company assigned to the tax number BE03110473632. The company LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK is located at the address: INGELMUNSTERSESTRAAT 80; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 240,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse meubelen Fab. Products created in LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK were not found.
The main activity of LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK is not available. You also can look at reviews of LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK, open positions, location of LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEFEVRE OMER MEUBELFABRIEK, employees, financial statistics.