ARCHE MEUBEL & INTERIEUR

Particuliere bedrijvencommunicatie • ARCHE MEUBEL & INTERIEUR
Private companiesCommunications • ARCHE MEUBEL & INTERIEUR

Contactgegevens ARCHE MEUBEL & INTERIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCHE MEUBEL & INTERIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCHE MEUBEL & INTERIEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEUKENPARK 4; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93741102 (+32-93741102) 93741102 (+32-93741102)

Fax (fax): +32 (4) 545-10-13 +32 (4) 545-10-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCHE MEUBEL & INTERIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCHE MEUBEL & INTERIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCHE MEUBEL & INTERIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCHE MEUBEL & INTERIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCHE MEUBEL & INTERIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCHE MEUBEL & INTERIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCHE MEUBEL & INTERIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCHE MEUBEL & INTERIEUR
Products information ARCHE MEUBEL & INTERIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE01446868896
Ondernemingsnummer: 4474426269
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ARCHE MEUBEL & INTERIEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse meubelen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCHE MEUBEL & INTERIEUR
(Get full report from official database of BE for ARCHE MEUBEL & INTERIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCHE MEUBEL & INTERIEUR
Addition kinds of activities for ARCHE MEUBEL & INTERIEUR

3721. vliegtuig | Aircraft
5431. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
281399. Industriële gassen, nec | Industrial gases, nec
287999. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
835100. Kinderopvangdiensten | Child day care services
14469910. Silica zand mijnbouw | Silica sand mining
51119900. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
59990102. Brandblussers | Fire extinguishers
73899965. Inventaris voorraad service | Inventory stocking service
80690102. Drugsverslaving rehabilitatie ziekenhuis | Drug addiction rehabilitation hospital

Werken bij ARCHE MEUBEL & INTERIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCHE MEUBEL & INTERIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCHE MEUBEL & INTERIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCHE MEUBEL & INTERIEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een ervaren metaalarbeider Takenpakket: - Materialen ophangen - Schuren - Stapelen van materialen

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Monteur glasband (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

  • Sales Advisor (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze rol belt de advisor uit naar potentiele klanten. Taken: • Vanuit bevraging de klant leren kennen en zo inspelen op de behoeften • Sales opportuniteiten creëren en detecteren en hierop inspelen • Deal closen • Empatisch vermogen hanteren om de klant op lange termijn te binden.

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van ARCHE MEUBEL & INTERIEUR in sociale netwerken
Look for responds of ARCHE MEUBEL & INTERIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCHE MEUBEL & INTERIEUR. Laat een reactie achter voor ARCHE MEUBEL & INTERIEUR. ARCHE MEUBEL & INTERIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCHE MEUBEL & INTERIEUR. Leave a respond for ARCHE MEUBEL & INTERIEUR. ARCHE MEUBEL & INTERIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCHE MEUBEL & INTERIEUR op de google maps. Adres en contacten ARCHE MEUBEL & INTERIEUR
Location of ARCHE MEUBEL & INTERIEUR on the google maps. Address and contacts of ARCHE MEUBEL & INTERIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCHE MEUBEL & INTERIEUR ARCHE MEUBEL & INTERIEUR: JOSE MARTENS | A.B.W. | Technicas BVBA | ANTECHO | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as ARCHE MEUBEL & INTERIEUR: JOSE MARTENS | A.B.W. | Technicas BVBA | ANTECHO | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

ARCHE MEUBEL & INTERIEUR is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCHE MEUBEL & INTERIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01446868896. Het bedrijf ARCHE MEUBEL & INTERIEUR bevindt zich op het adres: BEUKENPARK 4; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse meubelen Fab. Producten gemaakt in ARCHE MEUBEL & INTERIEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCHE MEUBEL & INTERIEUR is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCHE MEUBEL & INTERIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCHE MEUBEL & INTERIEUR, openstaande posities, locatie van ARCHE MEUBEL & INTERIEUR op de kaart.

ARCHE MEUBEL & INTERIEUR is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARCHE MEUBEL & INTERIEUR, company assigned to the tax number BE01446868896. The company ARCHE MEUBEL & INTERIEUR is located at the address: BEUKENPARK 4; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse meubelen Fab. Products created in ARCHE MEUBEL & INTERIEUR were not found.
The main activity of ARCHE MEUBEL & INTERIEUR is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCHE MEUBEL & INTERIEUR is not available. You also can look at reviews of ARCHE MEUBEL & INTERIEUR, open positions, location of ARCHE MEUBEL & INTERIEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCHE MEUBEL & INTERIEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCHE MEUBEL & INTERIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCHE MEUBEL & INTERIEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCHE MEUBEL & INTERIEUR, employees, financial statistics.