LA COMMERCIALE

Contactgegevens LA COMMERCIALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA COMMERCIALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA COMMERCIALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOOPLIEDENSTRAAT 75-77; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22185498 (+32-22185498) 22185498 (+32-22185498)

Fax (fax): +32 (56) 270-56-29 +32 (56) 270-56-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA COMMERCIALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA COMMERCIALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA COMMERCIALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA COMMERCIALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA COMMERCIALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA COMMERCIALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA COMMERCIALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA COMMERCIALE
Products information LA COMMERCIALE

BTW identificatienummer (tax): BE08102935791
Ondernemingsnummer: 2721557617
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in LA COMMERCIALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse metaalwaren Fab; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Onderdelen and accessoires voor auto's; Werk- and beschermkleding Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA COMMERCIALE
(Get full report from official database of BE for LA COMMERCIALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA COMMERCIALE
Addition kinds of activities for LA COMMERCIALE

226199. Afwerkingsplanten, katoen, nec | Finishing plants, cotton, nec
509104. Jacht apparatuur en benodigdheden | Hunting equipment and supplies
823100. bibliotheken | Libraries
26210700. Catalogus-, tijdschrift- en krantenpapieren | Catalog, magazine, and newsprint papers
44899901. Airboats | Airboats
58129909. Gezondheidsrestaurant | Health food restaurant

Werken bij LA COMMERCIALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA COMMERCIALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA COMMERCIALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA COMMERCIALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

  • Ploegbaas (Bed) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, actief in containertransport zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke leiding nemen over de werkplaats: het werk van 45 mechaniekers opvolgen, lassers en poetsers planning regelen werkplaats planning onderhoud van 145 voertuigen: wat moet er juist gebeuren van onderhoud, onderdelen bestellen, zo kostenefficiënt  mogelijk zijn in uw aankopen van onderdelen, kosten van de vrachtwagens bijhouden enz... ervaring in de mechaniek is een grote pluspunt ervaring in administratief werk is een pluspunt: opmaken facturen, afspraken maken, schades opstellen, enz...

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Carrosserie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Tongeren zijn we op zoek naar een carrossier (plaatbewerker- (de)monteerder) m/v:  Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel interieur als exterieur Uitvoeren van richtwerk Uitdeuken van plaatwerk panelen Vervangen van gelaste en geschroefde panelen en onderdelen laswerkzaamheden verrichten Spuiten van verschillende carrosserie-onderdelen

  • Magazijnmedewerker Deinze (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken als magazijnier binnen een metaal verwerkend bedrijf te Deinze? -je werkt binnen het magazijn, laden en lossen van goederen, orderpicken -je brengt de nodige administratie in orde -je werkt met de hef- en reachtruck

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Barman (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AFSPANNING DE VALK

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak Zuid-West zijn wij op zoek naar gemotiveerd en ervaren personeel voor de bar.

Zoek naar antwoorden van LA COMMERCIALE in sociale netwerken
Look for responds of LA COMMERCIALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA COMMERCIALE. Laat een reactie achter voor LA COMMERCIALE. LA COMMERCIALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA COMMERCIALE. Leave a respond for LA COMMERCIALE. LA COMMERCIALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA COMMERCIALE op de google maps. Adres en contacten LA COMMERCIALE
Location of LA COMMERCIALE on the google maps. Address and contacts of LA COMMERCIALE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA COMMERCIALE LA COMMERCIALE: FLINSTITUT MODERNE D'ORTHOPEDIE SPRL | ALIZ?S SAILING | Vanacker W | ROBERT CHEF | MARC SAMPERMANS

Other related companies as LA COMMERCIALE: FLINSTITUT MODERNE D'ORTHOPEDIE SPRL | ALIZ?S SAILING | Vanacker W | ROBERT CHEF | MARC SAMPERMANS

LA COMMERCIALE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA COMMERCIALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08102935791. Het bedrijf LA COMMERCIALE bevindt zich op het adres: KOOPLIEDENSTRAAT 75-77; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 578,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse metaalwaren Fab; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Onderdelen and accessoires voor auto's; Werk- and beschermkleding Fab. Producten gemaakt in LA COMMERCIALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA COMMERCIALE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA COMMERCIALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA COMMERCIALE, openstaande posities, locatie van LA COMMERCIALE op de kaart.

LA COMMERCIALE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA COMMERCIALE, company assigned to the tax number BE08102935791. The company LA COMMERCIALE is located at the address: KOOPLIEDENSTRAAT 75-77; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 578,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse metaalwaren Fab; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Onderdelen and accessoires voor auto's; Werk- and beschermkleding Fab. Products created in LA COMMERCIALE were not found.
The main activity of LA COMMERCIALE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LA COMMERCIALE is not available. You also can look at reviews of LA COMMERCIALE, open positions, location of LA COMMERCIALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA COMMERCIALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA COMMERCIALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA COMMERCIALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA COMMERCIALE, employees, financial statistics.