BALISAGE CONSULTING

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • BALISAGE CONSULTING
Private companiesFurniture and Fixtures • BALISAGE CONSULTING

Contactgegevens BALISAGE CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALISAGE CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALISAGE CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA VILLA ROMAINE 39G; 6660; HOUFFALIZE, België

Telefoon (phone): 84444490 (+32-84444490) 84444490 (+32-84444490)

Fax (fax): +32 (4) 271-37-91 +32 (4) 271-37-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALISAGE CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALISAGE CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALISAGE CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALISAGE CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALISAGE CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALISAGE CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALISAGE CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALISAGE CONSULTING
Products information BALISAGE CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE05582397460
Ondernemingsnummer: 5561248779
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BALISAGE CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse metaalwaren Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALISAGE CONSULTING
(Get full report from official database of BE for BALISAGE CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALISAGE CONSULTING
Addition kinds of activities for BALISAGE CONSULTING

326902. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
519899. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec
616399. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
20460100. Maïs en andere plantaardige zetmeel | Corn and other vegetable starches
20649915. Marzipan (snoep) | Marzipan (candy)
36440203. Terminal boards | Terminal boards
37140407. Thermostaten, motorvoertuig | Thermostats, motor vehicle
38250232. Standaarden en kalibratieapparatuur voor elektrische meting | Standards and calibration equipment for electrical measuring
44990401. Scheepvaart schepen voor schroot | Marine wrecking ships for scrap
79110203. Dansstudio en school | Dance studio and school

Werken bij BALISAGE CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALISAGE CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALISAGE CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALISAGE CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Parkingboy (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door de grote succes en sterke groei zoekt onze klant - actief in de bewakingssector -  een parkingboy/steward in Antwerpen. Dit bedrijf - vandaag een ambitieus en menselijk bedrijf - telt vandaag al 300 mensen . Hun klantenbestand groeit steeds meer en steeds meer bedrijven, bekende winkelketens en evenementen vertrouwen ons hun bewakingsactiviteiten toe. Dankzij dit vertrouwen en onze stijgende groei zijn wij continu momenteel op zoek naar een parkingboy voor de eindejaarsperiode. Taken: - Je verzorgt het toezicht aan de ingang van een gekende supermarktketen, waardoor je een veilig klimaat creëert voor de winkelende klanten. - Je voert rondes op de parking uit ter preventie en voor het opsporen van risico’s. - Je begroet de klanten vriendelijk en staat in nauw contact met de bewakingsagent in de winkel.

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van BALISAGE CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of BALISAGE CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALISAGE CONSULTING. Laat een reactie achter voor BALISAGE CONSULTING. BALISAGE CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALISAGE CONSULTING. Leave a respond for BALISAGE CONSULTING. BALISAGE CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALISAGE CONSULTING op de google maps. Adres en contacten BALISAGE CONSULTING
Location of BALISAGE CONSULTING on the google maps. Address and contacts of BALISAGE CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come BALISAGE CONSULTING BALISAGE CONSULTING: TUINARCHITECTUUR EXTERIOR | DUBRU | Informatica J. Van Breda & Co | CAA | Beinaerts P

Other related companies as BALISAGE CONSULTING: TUINARCHITECTUUR EXTERIOR | DUBRU | Informatica J. Van Breda & Co | CAA | Beinaerts P

BALISAGE CONSULTING is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BALISAGE CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05582397460. Het bedrijf BALISAGE CONSULTING bevindt zich op het adres: RUE DE LA VILLA ROMAINE 39G; 6660; HOUFFALIZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse metaalwaren Fab. Producten gemaakt in BALISAGE CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BALISAGE CONSULTING is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALISAGE CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALISAGE CONSULTING, openstaande posities, locatie van BALISAGE CONSULTING op de kaart.

BALISAGE CONSULTING is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BALISAGE CONSULTING, company assigned to the tax number BE05582397460. The company BALISAGE CONSULTING is located at the address: RUE DE LA VILLA ROMAINE 39G; 6660; HOUFFALIZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse metaalwaren Fab. Products created in BALISAGE CONSULTING were not found.
The main activity of BALISAGE CONSULTING is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BALISAGE CONSULTING is not available. You also can look at reviews of BALISAGE CONSULTING, open positions, location of BALISAGE CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALISAGE CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALISAGE CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALISAGE CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALISAGE CONSULTING, employees, financial statistics.