MEILI & CO

Contactgegevens MEILI & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEILI & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEILI & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STERREBEEKSTRAAT 176C; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27215270 (+32-27215270) 27215270 (+32-27215270)

Fax (fax): +32 (87) 869-86-47 +32 (87) 869-86-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEILI & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEILI & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEILI & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEILI & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEILI & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEILI & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEILI & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEILI & CO
Products information MEILI & CO

BTW identificatienummer (tax): BE05018798828
Ondernemingsnummer: 8544036865
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 499,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in MEILI & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse machines voor de nijverheid Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEILI & CO
(Get full report from official database of BE for MEILI & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEILI & CO
Addition kinds of activities for MEILI & CO

07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
20640105. Gevulde data | Stuffed dates
22110207. Mitten flanel, katoen | Mitten flannel, cotton
32319907. Frame spiegels | Framed mirrors
35650202. Broodverpakkingsmachines | Bread wrapping machinery
37140207. Aandrijfassen, motorvoertuig | Drive shafts, motor vehicle
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership
83999909. Sociale informatie uitwisseling van informatie | Social service information exchange

Werken bij MEILI & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEILI & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEILI & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEILI & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Industrieel Reiniger op Arcelor Mittal - goede verdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Gia Cataro zijn wij op zoek naar industriële reinigers die beschikbaar zijn in september. Je zal instaan voor de industriële reiniging van de machines (ontvetten, hoge druk reinigen, vegen, ...).

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van MEILI & CO in sociale netwerken
Look for responds of MEILI & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEILI & CO. Laat een reactie achter voor MEILI & CO. MEILI & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEILI & CO. Leave a respond for MEILI & CO. MEILI & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEILI & CO op de google maps. Adres en contacten MEILI & CO
Location of MEILI & CO on the google maps. Address and contacts of MEILI & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come MEILI & CO MEILI & CO: ALAIN SPITS | BURNIAT | DIRK PRINCEN | HUIS NOORD-BRABANT | Bo?te à Couleurs (La) ASBL

Other related companies as MEILI & CO: ALAIN SPITS | BURNIAT | DIRK PRINCEN | HUIS NOORD-BRABANT | Bo?te à Couleurs (La) ASBL

MEILI & CO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEILI & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05018798828. Het bedrijf MEILI & CO bevindt zich op het adres: STERREBEEKSTRAAT 176C; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 499,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse machines voor de nijverheid Gh. Producten gemaakt in MEILI & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEILI & CO is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEILI & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEILI & CO, openstaande posities, locatie van MEILI & CO op de kaart.

MEILI & CO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEILI & CO, company assigned to the tax number BE05018798828. The company MEILI & CO is located at the address: STERREBEEKSTRAAT 176C; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 499,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse machines voor de nijverheid Gh. Products created in MEILI & CO were not found.
The main activity of MEILI & CO is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MEILI & CO is not available. You also can look at reviews of MEILI & CO, open positions, location of MEILI & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEILI & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEILI & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEILI & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEILI & CO, employees, financial statistics.