POSTOMAT HERENTALS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • POSTOMAT HERENTALS
Private companiesHealth Services • POSTOMAT HERENTALS

Contactgegevens POSTOMAT HERENTALS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTOMAT HERENTALS: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTOMAT HERENTALS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELGI?LAAN 51; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): +32 (12) 456-22-98 +32 (12) 456-22-98

Fax (fax): +32 (14) 141-13-88 +32 (14) 141-13-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTOMAT HERENTALS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTOMAT HERENTALS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTOMAT HERENTALS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTOMAT HERENTALS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTOMAT HERENTALS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTOMAT HERENTALS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTOMAT HERENTALS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTOMAT HERENTALS
Products information POSTOMAT HERENTALS

BTW identificatienummer (tax): BE09380920410
Ondernemingsnummer: 2352691650
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in POSTOMAT HERENTALS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse kredietdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTOMAT HERENTALS
(Get full report from official database of BE for POSTOMAT HERENTALS)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTOMAT HERENTALS
Addition kinds of activities for POSTOMAT HERENTALS

261101. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
22111003. Interlining materiaal, katoen | Interlining material, cotton
22210700. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
36340100. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
50510201. Draagstapels, ijzer of staal | Bearing piles, iron or steel
51699907. Industriële chemicaliën | Industrial chemicals
73890400. Textiel- en kledingdiensten | Textile and apparel services

Werken bij POSTOMAT HERENTALS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTOMAT HERENTALS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTOMAT HERENTALS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTOMAT HERENTALS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Financiëel Adviseur (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie staan uw klanten centraal:u verzorgt de bestaande klantrelatie en waar mogelijk doet u pro-actief aan klantenwerving. U krijgt een klantenportefeuille toegewezen. U verzorgt de tak beleggingen. Uw commerciële flair wendt u aan om uw klantenportefeuille verder uit te bouwen, opportuniteiten te detecteren, commerciële acties uit te werken en de objectieven te realiseren. Klantenfiches raadplegen ter voorbereiding van geplande gesprekken en klantendossiers opvolgen en aanpassen na elke gebeurtenis (erfenis, scheiding, ...)zijn dagdagelijkse taken. Samen met de klant de doelstellingen bepalen (spaargeld opbouwen, belastingoptimalisatie, ...) volgens zijn noden (huwelijksstelsel, erfenis, ...) De bewijsstukken van een belegging en de rentabiliteitsverslagen van contractueel vastgelegde financiële producten opstellen of controleren. Een vermogensonderzoek voeren / juridische & fiscale kader schetsen en de aangepaste producten voorstellen (levensverzekering, beursportefeuille, De financiële situatie van de klant analyseren en een balans opmaken van zijn vermogensstructuur (levensverzekering, effecten, ...) Een klanten- of prospectenbestand uitwerken

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Lubbeek en omgeving

  • Huishoudelijk hulp-regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Evergem Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

Zoek naar antwoorden van POSTOMAT HERENTALS in sociale netwerken
Look for responds of POSTOMAT HERENTALS in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTOMAT HERENTALS. Laat een reactie achter voor POSTOMAT HERENTALS. POSTOMAT HERENTALS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTOMAT HERENTALS. Leave a respond for POSTOMAT HERENTALS. POSTOMAT HERENTALS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTOMAT HERENTALS op de google maps. Adres en contacten POSTOMAT HERENTALS
Location of POSTOMAT HERENTALS on the google maps. Address and contacts of POSTOMAT HERENTALS

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTOMAT HERENTALS POSTOMAT HERENTALS: BEGRAFENISSEN CEULEMANS | Swolfs Trappenmakerij | De Saeger Martine | Van Nijlen M | GREEN STYLE

Other related companies as POSTOMAT HERENTALS: BEGRAFENISSEN CEULEMANS | Swolfs Trappenmakerij | De Saeger Martine | Van Nijlen M | GREEN STYLE

POSTOMAT HERENTALS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTOMAT HERENTALS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09380920410. Het bedrijf POSTOMAT HERENTALS bevindt zich op het adres: BELGI?LAAN 51; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 628,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse kredietdiensten. Producten gemaakt in POSTOMAT HERENTALS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POSTOMAT HERENTALS is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTOMAT HERENTALS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTOMAT HERENTALS, openstaande posities, locatie van POSTOMAT HERENTALS op de kaart.

POSTOMAT HERENTALS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTOMAT HERENTALS, company assigned to the tax number BE09380920410. The company POSTOMAT HERENTALS is located at the address: BELGI?LAAN 51; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 628,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse kredietdiensten. Products created in POSTOMAT HERENTALS were not found.
The main activity of POSTOMAT HERENTALS is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTOMAT HERENTALS is not available. You also can look at reviews of POSTOMAT HERENTALS, open positions, location of POSTOMAT HERENTALS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTOMAT HERENTALS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTOMAT HERENTALS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTOMAT HERENTALS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTOMAT HERENTALS, employees, financial statistics.