POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE

Contactgegevens POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE 39; 4460; GRACE-HOLLOGNE, België

Telefoon (phone): +32 (67) 491-46-17 +32 (67) 491-46-17

Fax (fax): +32 (2) 598-45-27 +32 (2) 598-45-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE
Products information POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE

BTW identificatienummer (tax): BE03544982910
Ondernemingsnummer: 6923004150
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse kredietdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE
(Get full report from official database of BE for POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE
Addition kinds of activities for POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE

792206. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services
20340101. Soep mengt | Soup mixes
23539906. Hoeden: doek, stro en vilt | Hats: cloth, straw, and felt
28330217. Plantaardige oliën, farmaceutische kwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Vegetable oils, medicinal grade: refined or concentrated
28990000. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
30890605. Kleur en afwerking van kunststoffen | Coloring and finishing of plastics products
51120500. Office filing levert | Office filing supplies
56619901. Kinderschoenen | Children's shoes
73190200. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services

Werken bij POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

  • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • STUDENT SUPERMARKT OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Gezocht: gemotiveerde jobstudent die wil werken in een supermarkt in Oostkamp. taken: kassawerk doen rekken aanvullen in kalmere periode meehelpen aan een specifieke afdeling

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

Zoek naar antwoorden van POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE in sociale netwerken
Look for responds of POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE. Laat een reactie achter voor POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE. POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE. Leave a respond for POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE. POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE op de google maps. Adres en contacten POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE
Location of POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE on the google maps. Address and contacts of POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE: FLINTERIEURBOUW FESTEN NV | Vaneenooghe BVBA | ERIK TUYBENS | WIT-GELE KRUIS LUBBEEK | Desimpel International Services

Other related companies as POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE: FLINTERIEURBOUW FESTEN NV | Vaneenooghe BVBA | ERIK TUYBENS | WIT-GELE KRUIS LUBBEEK | Desimpel International Services

POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03544982910. Het bedrijf POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE bevindt zich op het adres: RUE GRANDE 39; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse kredietdiensten. Producten gemaakt in POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE, openstaande posities, locatie van POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE op de kaart.

POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE, company assigned to the tax number BE03544982910. The company POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE is located at the address: RUE GRANDE 39; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse kredietdiensten. Products created in POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE were not found.
The main activity of POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE is not available. You also can look at reviews of POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE, open positions, location of POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTOMAT GRACE-HOLLOGNE, employees, financial statistics.