POSTOMAT GERAARDSBERGEN

Contactgegevens POSTOMAT GERAARDSBERGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTOMAT GERAARDSBERGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTOMAT GERAARDSBERGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAAI 5; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): +32 (53) 797-49-78 +32 (53) 797-49-78

Fax (fax): +32 (87) 524-50-62 +32 (87) 524-50-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTOMAT GERAARDSBERGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTOMAT GERAARDSBERGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTOMAT GERAARDSBERGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTOMAT GERAARDSBERGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTOMAT GERAARDSBERGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTOMAT GERAARDSBERGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTOMAT GERAARDSBERGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTOMAT GERAARDSBERGEN
Products information POSTOMAT GERAARDSBERGEN

BTW identificatienummer (tax): BE08572326660
Ondernemingsnummer: 1684722900
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in POSTOMAT GERAARDSBERGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse kredietdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTOMAT GERAARDSBERGEN
(Get full report from official database of BE for POSTOMAT GERAARDSBERGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTOMAT GERAARDSBERGEN
Addition kinds of activities for POSTOMAT GERAARDSBERGEN

154299. Nonresidential constructie, nec, nec | Nonresidential construction, nec, nec
253101. Schoolmeubilair | School furniture
382702. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
384101. Oogheelkundige instrumenten en apparaten | Ophthalmic instruments and apparatus
01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
02730103. Minnow boerderij | Minnow farm
28510208. Polyurethaan coatings | Polyurethane coatings
50310102. Gordelroos, hout | Shingles, wood
51690802. Harsen, synthetisch rubber | Resins, synthetic rubber
76990500. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services

Werken bij POSTOMAT GERAARDSBERGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTOMAT GERAARDSBERGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTOMAT GERAARDSBERGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTOMAT GERAARDSBERGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Werfleider nutsleidingen voor stabiel bedrijf (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werfleider leid je de ploegen, bezoek je de werven en ga je de nodige opmetingen doen.

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Werfreserve

    Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

Zoek naar antwoorden van POSTOMAT GERAARDSBERGEN in sociale netwerken
Look for responds of POSTOMAT GERAARDSBERGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTOMAT GERAARDSBERGEN. Laat een reactie achter voor POSTOMAT GERAARDSBERGEN. POSTOMAT GERAARDSBERGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTOMAT GERAARDSBERGEN. Leave a respond for POSTOMAT GERAARDSBERGEN. POSTOMAT GERAARDSBERGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTOMAT GERAARDSBERGEN op de google maps. Adres en contacten POSTOMAT GERAARDSBERGEN
Location of POSTOMAT GERAARDSBERGEN on the google maps. Address and contacts of POSTOMAT GERAARDSBERGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTOMAT GERAARDSBERGEN POSTOMAT GERAARDSBERGEN: FLETABLISSEMENTS POLLET SA | FLENMO BVBA | Vandenbriele BVBA | Dewulf L/Van A tot Z | HOAX BVBA

Other related companies as POSTOMAT GERAARDSBERGEN: FLETABLISSEMENTS POLLET SA | FLENMO BVBA | Vandenbriele BVBA | Dewulf L/Van A tot Z | HOAX BVBA

POSTOMAT GERAARDSBERGEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTOMAT GERAARDSBERGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08572326660. Het bedrijf POSTOMAT GERAARDSBERGEN bevindt zich op het adres: KAAI 5; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 206,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse kredietdiensten. Producten gemaakt in POSTOMAT GERAARDSBERGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POSTOMAT GERAARDSBERGEN is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTOMAT GERAARDSBERGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTOMAT GERAARDSBERGEN, openstaande posities, locatie van POSTOMAT GERAARDSBERGEN op de kaart.

POSTOMAT GERAARDSBERGEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTOMAT GERAARDSBERGEN, company assigned to the tax number BE08572326660. The company POSTOMAT GERAARDSBERGEN is located at the address: KAAI 5; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 206,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse kredietdiensten. Products created in POSTOMAT GERAARDSBERGEN were not found.
The main activity of POSTOMAT GERAARDSBERGEN is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTOMAT GERAARDSBERGEN is not available. You also can look at reviews of POSTOMAT GERAARDSBERGEN, open positions, location of POSTOMAT GERAARDSBERGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTOMAT GERAARDSBERGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTOMAT GERAARDSBERGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTOMAT GERAARDSBERGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTOMAT GERAARDSBERGEN, employees, financial statistics.