BANCONTACT-MISTER CASH

Contactgegevens BANCONTACT-MISTER CASH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANCONTACT-MISTER CASH: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANCONTACT-MISTER CASH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 205; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): +32 (53) 273-10-68 +32 (53) 273-10-68

Fax (fax): +32 (9) 464-29-64 +32 (9) 464-29-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANCONTACT-MISTER CASH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANCONTACT-MISTER CASH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANCONTACT-MISTER CASH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANCONTACT-MISTER CASH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANCONTACT-MISTER CASH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANCONTACT-MISTER CASH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANCONTACT-MISTER CASH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANCONTACT-MISTER CASH
Products information BANCONTACT-MISTER CASH

BTW identificatienummer (tax): BE01927795410
Ondernemingsnummer: 5587066650
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in BANCONTACT-MISTER CASH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse kredietdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANCONTACT-MISTER CASH
(Get full report from official database of BE for BANCONTACT-MISTER CASH)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANCONTACT-MISTER CASH
Addition kinds of activities for BANCONTACT-MISTER CASH

873102. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
22319901. Burling en mending doek | Burling and mending cloth
32690401. Lampenbasis, aardewerk | Lamp bases, pottery
36510201. Televisie ontvangst sets | Television receiving sets
44249901. Coastwise transport, vracht | Coastwise transportation, freight
51690207. Industriële gassen | Industrial gases
51940102. sigaren | Cigars
79999908. Phrenologist | Phrenologist
87420301. Distributiekanalen consultant | Distribution channels consultant

Werken bij BANCONTACT-MISTER CASH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANCONTACT-MISTER CASH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANCONTACT-MISTER CASH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANCONTACT-MISTER CASH. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lochristi – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van BANCONTACT-MISTER CASH in sociale netwerken
Look for responds of BANCONTACT-MISTER CASH in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANCONTACT-MISTER CASH. Laat een reactie achter voor BANCONTACT-MISTER CASH. BANCONTACT-MISTER CASH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANCONTACT-MISTER CASH. Leave a respond for BANCONTACT-MISTER CASH. BANCONTACT-MISTER CASH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANCONTACT-MISTER CASH op de google maps. Adres en contacten BANCONTACT-MISTER CASH
Location of BANCONTACT-MISTER CASH on the google maps. Address and contacts of BANCONTACT-MISTER CASH

Andere gerelateerde bedrijven als come BANCONTACT-MISTER CASH BANCONTACT-MISTER CASH: Rousseau G | SYMO | ALEJANDRA NAVRATIL | DANNY VAN BERWAER | Eurofunction bvba

Other related companies as BANCONTACT-MISTER CASH: Rousseau G | SYMO | ALEJANDRA NAVRATIL | DANNY VAN BERWAER | Eurofunction bvba

BANCONTACT-MISTER CASH is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANCONTACT-MISTER CASH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01927795410. Het bedrijf BANCONTACT-MISTER CASH bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 205; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 566,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse kredietdiensten. Producten gemaakt in BANCONTACT-MISTER CASH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANCONTACT-MISTER CASH is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANCONTACT-MISTER CASH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANCONTACT-MISTER CASH, openstaande posities, locatie van BANCONTACT-MISTER CASH op de kaart.

BANCONTACT-MISTER CASH is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANCONTACT-MISTER CASH, company assigned to the tax number BE01927795410. The company BANCONTACT-MISTER CASH is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 205; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 566,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse kredietdiensten. Products created in BANCONTACT-MISTER CASH were not found.
The main activity of BANCONTACT-MISTER CASH is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BANCONTACT-MISTER CASH is not available. You also can look at reviews of BANCONTACT-MISTER CASH, open positions, location of BANCONTACT-MISTER CASH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANCONTACT-MISTER CASH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANCONTACT-MISTER CASH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANCONTACT-MISTER CASH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANCONTACT-MISTER CASH, employees, financial statistics.