ALEJANDRA NAVRATIL

Contactgegevens ALEJANDRA NAVRATIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEJANDRA NAVRATIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEJANDRA NAVRATIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUGUSTE DE BOECK 54; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 22401520 (+32-22401520) 22401520 (+32-22401520)

Fax (fax): +32 (83) 155-15-70 +32 (83) 155-15-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEJANDRA NAVRATIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEJANDRA NAVRATIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEJANDRA NAVRATIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEJANDRA NAVRATIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEJANDRA NAVRATIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEJANDRA NAVRATIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEJANDRA NAVRATIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEJANDRA NAVRATIL
Products information ALEJANDRA NAVRATIL

BTW identificatienummer (tax): BE05868041992
Ondernemingsnummer: 1786346435
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEJANDRA NAVRATIL
(Get full report from official database of BE for ALEJANDRA NAVRATIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEJANDRA NAVRATIL
Addition kinds of activities for ALEJANDRA NAVRATIL

229905. Jute en vlas textielproducten | Jute and flax textile products
322900. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
504700. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
514201. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
516900. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
555102. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
56990406. T-shirts, op maat gedrukt | T-shirts, custom printed

Werken bij ALEJANDRA NAVRATIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEJANDRA NAVRATIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEJANDRA NAVRATIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEJANDRA NAVRATIL. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker (M/V) | Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een aantal inpakkers. U taak bestaat eruit om zowel materialen te sorteren als deze in te pakken. Dit takenpakket kan variëren.

 • Project Assistant (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

 • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

  Regio: MUNKZWALM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

 • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

 • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Studentenjob

  Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

 • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TAT KEBABZAAK

  Type: Studentenjob

  Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

 • Tekenaar (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

 • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

  Type: Vaste Job

  Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

 • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

 • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van ALEJANDRA NAVRATIL in sociale netwerken
Look for responds of ALEJANDRA NAVRATIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEJANDRA NAVRATIL. Laat een reactie achter voor ALEJANDRA NAVRATIL. ALEJANDRA NAVRATIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEJANDRA NAVRATIL. Leave a respond for ALEJANDRA NAVRATIL. ALEJANDRA NAVRATIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEJANDRA NAVRATIL op de google maps. Adres en contacten ALEJANDRA NAVRATIL
Location of ALEJANDRA NAVRATIL on the google maps. Address and contacts of ALEJANDRA NAVRATIL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEJANDRA NAVRATIL ALEJANDRA NAVRATIL: DE GRAEVE C. & F. | Coiffure Galerie | FEDERALE POLITIE | MULTIPHARMA | BRANDWEERKAZERNE

Other related companies as ALEJANDRA NAVRATIL: DE GRAEVE C. & F. | Coiffure Galerie | FEDERALE POLITIE | MULTIPHARMA | BRANDWEERKAZERNE

ALEJANDRA NAVRATIL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEJANDRA NAVRATIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868041992. Het bedrijf ALEJANDRA NAVRATIL bevindt zich op het adres: RUE AUGUSTE DE BOECK 54; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALEJANDRA NAVRATIL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEJANDRA NAVRATIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEJANDRA NAVRATIL, openstaande posities, locatie van ALEJANDRA NAVRATIL op de kaart.

ALEJANDRA NAVRATIL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEJANDRA NAVRATIL, company assigned to the tax number BE05868041992. The company ALEJANDRA NAVRATIL is located at the address: RUE AUGUSTE DE BOECK 54; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALEJANDRA NAVRATIL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEJANDRA NAVRATIL is not available. You also can look at reviews of ALEJANDRA NAVRATIL, open positions, location of ALEJANDRA NAVRATIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEJANDRA NAVRATIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEJANDRA NAVRATIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEJANDRA NAVRATIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEJANDRA NAVRATIL, employees, financial statistics.