HUIS GORIS

Contactgegevens HUIS GORIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS GORIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS GORIS

Regio (region): Wuustwezel, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 66; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36696029 (+32-36696029) 36696029 (+32-36696029)

Fax (fax): +32 (15) 119-51-73 +32 (15) 119-51-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS GORIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS GORIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS GORIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS GORIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS GORIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS GORIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS GORIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS GORIS
Products information HUIS GORIS

BTW identificatienummer (tax): BE09031280517
Ondernemingsnummer: 1703125000
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in HUIS GORIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren; Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS GORIS
(Get full report from official database of BE for HUIS GORIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS GORIS
Addition kinds of activities for HUIS GORIS

22210908. Typewriter lintdoek, kunstmatige vezel | Typewriter ribbon cloth, manmade fiber
34999921. Stabiliserende staven (lading), metaal | Stabilizing bars (cargo), metal
56990404. Gebreide jurken, op bestelling gemaakt | Knit dresses, made to order
60819901. Agentschappen van buitenlandse banken | Agencies of foreign banks
73899951. Grafsteen graveren | Tombstone engraving
86210101. Tandvereniging | Dental association

Werken bij HUIS GORIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS GORIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS GORIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS GORIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

  • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

    Type: Flexijob

    bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van HUIS GORIS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS GORIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS GORIS. Laat een reactie achter voor HUIS GORIS. HUIS GORIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS GORIS. Leave a respond for HUIS GORIS. HUIS GORIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS GORIS op de google maps. Adres en contacten HUIS GORIS
Location of HUIS GORIS on the google maps. Address and contacts of HUIS GORIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS GORIS HUIS GORIS: AGROFINO PRODUCTS NV | JURGEN BRAECKMAN | O. GROLIG | Flanders Fruit | Laurent Cordier

Other related companies as HUIS GORIS: AGROFINO PRODUCTS NV | JURGEN BRAECKMAN | O. GROLIG | Flanders Fruit | Laurent Cordier

HUIS GORIS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Wuustwezel, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS GORIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09031280517. Het bedrijf HUIS GORIS bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 66; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bagage and lederwaren; Schoenen. Producten gemaakt in HUIS GORIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS GORIS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS GORIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS GORIS, openstaande posities, locatie van HUIS GORIS op de kaart.

HUIS GORIS is a company, that was registered 1997 in Wuustwezel region, Belgium. Full name of company is HUIS GORIS, company assigned to the tax number BE09031280517. The company HUIS GORIS is located at the address: DORPSSTRAAT 66; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bagage and lederwaren; Schoenen. Products created in HUIS GORIS were not found.
The main activity of HUIS GORIS is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS GORIS is not available. You also can look at reviews of HUIS GORIS, open positions, location of HUIS GORIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS GORIS, Wuustwezel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS GORIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS GORIS, Wuustwezel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS GORIS, employees, financial statistics.