VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.

Contactgegevens VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELIKAANSSTRAAT 54; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32030597 32030597

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIJAYDIAMOND POLISH.DIST."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIJAYDIAMOND POLISH.DIST."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIJAYDIAMOND POLISH.DIST., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIJAYDIAMOND POLISH.DIST., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.
Products information VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse intermediaire producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.
(Get full report from official database of BE for VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.
Addition kinds of activities for VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.

229902. Felts en viltproducten | Felts and felt products
391402. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
581200. Eten plaatsen | Eating places
733699. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec
35690300. Smeermiddelen | Lubricating equipment
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn

Werken bij VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. in sociale netwerken
Look for responds of VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.. Laat een reactie achter voor VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.. VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.. Leave a respond for VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.. VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. op de google maps. Adres en contacten VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.
Location of VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. on the google maps. Address and contacts of VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.

Andere gerelateerde bedrijven als come VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.: Engelen J | MAISON J.C. | Detry B | T. MOONS | SILVAIN PHILIPPETH

Other related companies as VIJAYDIAMOND POLISH.DIST.: Engelen J | MAISON J.C. | Detry B | T. MOONS | SILVAIN PHILIPPETH

VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIJAYDIAMOND POLISH.DIST., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. bevindt zich op het adres: PELIKAANSSTRAAT 54; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse intermediaire producten Gh. Producten gemaakt in VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIJAYDIAMOND POLISH.DIST., openstaande posities, locatie van VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. op de kaart.

VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIJAYDIAMOND POLISH.DIST., company assigned to the tax number BE08303985595. The company VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. is located at the address: PELIKAANSSTRAAT 54; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse intermediaire producten Gh. Products created in VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. were not found.
The main activity of VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. is not available. You also can look at reviews of VIJAYDIAMOND POLISH.DIST., open positions, location of VIJAYDIAMOND POLISH.DIST. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIJAYDIAMOND POLISH.DIST., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIJAYDIAMOND POLISH.DIST., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIJAYDIAMOND POLISH.DIST., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIJAYDIAMOND POLISH.DIST., employees, financial statistics.