V BARSAMIAN DIAMANTS

Contactgegevens V BARSAMIAN DIAMANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V BARSAMIAN DIAMANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

V BARSAMIAN DIAMANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELIKAANSSTRAAT 62; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32321044 32321044

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V BARSAMIAN DIAMANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V BARSAMIAN DIAMANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V BARSAMIAN DIAMANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V BARSAMIAN DIAMANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V BARSAMIAN DIAMANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V BARSAMIAN DIAMANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V BARSAMIAN DIAMANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V BARSAMIAN DIAMANTS
Products information V BARSAMIAN DIAMANTS

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in V BARSAMIAN DIAMANTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse intermediaire producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V BARSAMIAN DIAMANTS
(Get full report from official database of BE for V BARSAMIAN DIAMANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor V BARSAMIAN DIAMANTS
Addition kinds of activities for V BARSAMIAN DIAMANTS

353202. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
39140108. Zilverwerk, solide zilver | Silverware, solid silver
39499910. Shuffleboards en shuffleboard apparatuur | Shuffleboards and shuffleboard equipment
44990202. Scheepsreiniging | Ship cleaning
47290101. Vliegtickets kantoren | Airline ticket offices
87420102. Industriële consultant | Industrial consultant

Werken bij V BARSAMIAN DIAMANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V BARSAMIAN DIAMANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V BARSAMIAN DIAMANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V BARSAMIAN DIAMANTS. Looking for open vacancies in other companies

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Operator (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

  • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

  • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

  • Monteur (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Aarschot zoeken wij een monteur van aluminium schrijnwerk (maxi -ramen,erkers,veranda's enz). (M/V)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • Jobstudent bediening bungeetrampoline (schoolvakanties) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent(e) met verantwoordelijkheidszin om toezicht te houden aan bungeetrampoline Kinderen wegen en de gepaste uitrusting geven. Uren liggen van 14-18u aan Sunparks Oostduinkerke

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

Zoek naar antwoorden van V BARSAMIAN DIAMANTS in sociale netwerken
Look for responds of V BARSAMIAN DIAMANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor V BARSAMIAN DIAMANTS. Laat een reactie achter voor V BARSAMIAN DIAMANTS. V BARSAMIAN DIAMANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V BARSAMIAN DIAMANTS. Leave a respond for V BARSAMIAN DIAMANTS. V BARSAMIAN DIAMANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V BARSAMIAN DIAMANTS op de google maps. Adres en contacten V BARSAMIAN DIAMANTS
Location of V BARSAMIAN DIAMANTS on the google maps. Address and contacts of V BARSAMIAN DIAMANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come V BARSAMIAN DIAMANTS V BARSAMIAN DIAMANTS: CENTEA | R.V.A. | LEOPOLD ELAERTS | PHILIPPE GOOSSENS | MKV

Other related companies as V BARSAMIAN DIAMANTS: CENTEA | R.V.A. | LEOPOLD ELAERTS | PHILIPPE GOOSSENS | MKV

V BARSAMIAN DIAMANTS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V BARSAMIAN DIAMANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf V BARSAMIAN DIAMANTS bevindt zich op het adres: PELIKAANSSTRAAT 62; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse intermediaire producten Gh. Producten gemaakt in V BARSAMIAN DIAMANTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V BARSAMIAN DIAMANTS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V BARSAMIAN DIAMANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V BARSAMIAN DIAMANTS, openstaande posities, locatie van V BARSAMIAN DIAMANTS op de kaart.

V BARSAMIAN DIAMANTS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is V BARSAMIAN DIAMANTS, company assigned to the tax number BE05409088134. The company V BARSAMIAN DIAMANTS is located at the address: PELIKAANSSTRAAT 62; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse intermediaire producten Gh. Products created in V BARSAMIAN DIAMANTS were not found.
The main activity of V BARSAMIAN DIAMANTS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of V BARSAMIAN DIAMANTS is not available. You also can look at reviews of V BARSAMIAN DIAMANTS, open positions, location of V BARSAMIAN DIAMANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V BARSAMIAN DIAMANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V BARSAMIAN DIAMANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V BARSAMIAN DIAMANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V BARSAMIAN DIAMANTS, employees, financial statistics.