KARUDIAM DIAMONDS

Contactgegevens KARUDIAM DIAMONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARUDIAM DIAMONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARUDIAM DIAMONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOVENIERSSTRAAT 30B174; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32321845 32321845

Fax (fax): +32 (3) 260-94-93 +32 (3) 260-94-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARUDIAM DIAMONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARUDIAM DIAMONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARUDIAM DIAMONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARUDIAM DIAMONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARUDIAM DIAMONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARUDIAM DIAMONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARUDIAM DIAMONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARUDIAM DIAMONDS
Products information KARUDIAM DIAMONDS

BTW identificatienummer (tax): BE07494293212
Ondernemingsnummer: 9311157226
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in KARUDIAM DIAMONDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse intermediaire producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARUDIAM DIAMONDS
(Get full report from official database of BE for KARUDIAM DIAMONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARUDIAM DIAMONDS
Addition kinds of activities for KARUDIAM DIAMONDS

2369. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
23950203. Emblemen, geborduurd | Emblems, embroidered
27540403. Wikkelaars: gravure printing | Wrappers: gravure printing
32950215. Puimsteen, gemalen of anderszins behandeld | Pumice, ground or otherwise treated
35969901. Baby schalen | Baby scales

Werken bij KARUDIAM DIAMONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARUDIAM DIAMONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARUDIAM DIAMONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARUDIAM DIAMONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Restaurateur monumenten (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ranst zijn wij op zoek naar een RESTAURATEUR MONUMENTEN (M/V). 

  • Productieoperator (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je taken bestaan uit: het besturen van een modern computergestuurd machinepark je zorgt voor correcte uitvoering van technische richtlijnen je controleerd in samenspraak met de verantwoordelijke de kwaliteit van het product

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Diest/Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Bekkevoort indien vervoer geen probleem is.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    30 jaar ervaring en kwaliteit onder één dak. Dat is de korte omschrijving van dit kantoor met inmiddels 10 werknemers. Om hun enthousiast team van medewerkers verder uit te breiden en hun verdere groei te ondersteunen gaan zij op zoek naar een Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant die een toegevoegde waarde aan het kantoor kan bieden. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je haalde een Bachelor of Master in Accountancy - Fiscaliteit of in een economische richting. De ervaring die je reeds achter de rug hebt is minstens 2 jaar in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Je bent leergierig en ambitieus en dit komt tot uiting door opleidingen en seminaries te gaan volgen.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een diëtist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van KARUDIAM DIAMONDS in sociale netwerken
Look for responds of KARUDIAM DIAMONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARUDIAM DIAMONDS. Laat een reactie achter voor KARUDIAM DIAMONDS. KARUDIAM DIAMONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARUDIAM DIAMONDS. Leave a respond for KARUDIAM DIAMONDS. KARUDIAM DIAMONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARUDIAM DIAMONDS op de google maps. Adres en contacten KARUDIAM DIAMONDS
Location of KARUDIAM DIAMONDS on the google maps. Address and contacts of KARUDIAM DIAMONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come KARUDIAM DIAMONDS KARUDIAM DIAMONDS: Schmidt Belgium BVBA | COUTURE FRAN?OISE | BRIGITTE MAIRLOT | Thon C Mme | FRANCOIS VAN DOORSLAER

Other related companies as KARUDIAM DIAMONDS: Schmidt Belgium BVBA | COUTURE FRAN?OISE | BRIGITTE MAIRLOT | Thon C Mme | FRANCOIS VAN DOORSLAER

KARUDIAM DIAMONDS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KARUDIAM DIAMONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494293212. Het bedrijf KARUDIAM DIAMONDS bevindt zich op het adres: HOVENIERSSTRAAT 30B174; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 709,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse intermediaire producten Gh. Producten gemaakt in KARUDIAM DIAMONDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KARUDIAM DIAMONDS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARUDIAM DIAMONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARUDIAM DIAMONDS, openstaande posities, locatie van KARUDIAM DIAMONDS op de kaart.

KARUDIAM DIAMONDS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KARUDIAM DIAMONDS, company assigned to the tax number BE07494293212. The company KARUDIAM DIAMONDS is located at the address: HOVENIERSSTRAAT 30B174; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 709,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse intermediaire producten Gh. Products created in KARUDIAM DIAMONDS were not found.
The main activity of KARUDIAM DIAMONDS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KARUDIAM DIAMONDS is not available. You also can look at reviews of KARUDIAM DIAMONDS, open positions, location of KARUDIAM DIAMONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARUDIAM DIAMONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARUDIAM DIAMONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARUDIAM DIAMONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARUDIAM DIAMONDS, employees, financial statistics.