INDUS GEMS

Contactgegevens INDUS GEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INDUS GEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INDUS GEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOVENIERSSTRAAT 11B13; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32266670 32266670

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INDUS GEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INDUS GEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INDUS GEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INDUS GEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INDUS GEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INDUS GEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INDUS GEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INDUS GEMS
Products information INDUS GEMS

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in INDUS GEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse intermediaire producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INDUS GEMS
(Get full report from official database of BE for INDUS GEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INDUS GEMS
Addition kinds of activities for INDUS GEMS

349602. Draadketting | Wire chain
573199. Radio-, televisie- en elektronische winkels, nec | Radio, television, and electronic stores, nec
23919902. Gordijnen, raam: gemaakt van aangekochte materialen | Curtains, window: made from purchased materials
33570000. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
44899901. Airboats | Airboats

Werken bij INDUS GEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INDUS GEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INDUS GEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INDUS GEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER ZONNEBANKCENTRUM EN SCHOONHEIDSSALON (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: FM SECURE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het begeleiden van mensen naar de zonnebank en naar het schoonheidssalon. Je legt afspraken vast. Je krijgt van ons een opleiding om de verschillende huidtypes te leren kennen.

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van INDUS GEMS in sociale netwerken
Look for responds of INDUS GEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INDUS GEMS. Laat een reactie achter voor INDUS GEMS. INDUS GEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INDUS GEMS. Leave a respond for INDUS GEMS. INDUS GEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INDUS GEMS op de google maps. Adres en contacten INDUS GEMS
Location of INDUS GEMS on the google maps. Address and contacts of INDUS GEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come INDUS GEMS INDUS GEMS: EDDY LE JEUNE | FRANCIS KERGER | COIFFURE JACQUES | CONTAINERPARK DADIZELE | ARMOUR FOODS BENELUX

Other related companies as INDUS GEMS: EDDY LE JEUNE | FRANCIS KERGER | COIFFURE JACQUES | CONTAINERPARK DADIZELE | ARMOUR FOODS BENELUX

INDUS GEMS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INDUS GEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf INDUS GEMS bevindt zich op het adres: HOVENIERSSTRAAT 11B13; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse intermediaire producten Gh. Producten gemaakt in INDUS GEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INDUS GEMS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INDUS GEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INDUS GEMS, openstaande posities, locatie van INDUS GEMS op de kaart.

INDUS GEMS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is INDUS GEMS, company assigned to the tax number BE01986297607. The company INDUS GEMS is located at the address: HOVENIERSSTRAAT 11B13; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse intermediaire producten Gh. Products created in INDUS GEMS were not found.
The main activity of INDUS GEMS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INDUS GEMS is not available. You also can look at reviews of INDUS GEMS, open positions, location of INDUS GEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INDUS GEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INDUS GEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INDUS GEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INDUS GEMS, employees, financial statistics.