CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.

Contactgegevens CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOVENIERSSTRAAT 2B202; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32337277 32337277

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTINENTAL IMP.EXP.CORP."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTINENTAL IMP.EXP.CORP."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTINENTAL IMP.EXP.CORP., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTINENTAL IMP.EXP.CORP., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.
Products information CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse intermediaire producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.
(Get full report from official database of BE for CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.
Addition kinds of activities for CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.

2011. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
24490103. Fruitkratten, hout: draadbinding | Fruit crates, wood: wirebound
28340603. Lip balms | Lip balms
38299918. Slide regels | Slide rules
83220205. Jeugdcentrum | Youth center
96510102. Verzekeringscommissie, overheid | Insurance commission, government

Werken bij CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • Plaatser (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

  • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • ijsverkoper jobstudent (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: ALEXAMER

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt ijs op een vaste ronde en evenementen. weekdagen en/of weekends

  • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

Zoek naar antwoorden van CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. in sociale netwerken
Look for responds of CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.. Laat een reactie achter voor CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.. CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.. Leave a respond for CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.. CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. op de google maps. Adres en contacten CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.
Location of CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. on the google maps. Address and contacts of CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.: BEGRAFENISSEN ERALY | Mille Graines (Aux) | EUROMUT | Goma Dakwerken BVBA | L & S Billiouw bvba

Other related companies as CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.: BEGRAFENISSEN ERALY | Mille Graines (Aux) | EUROMUT | Goma Dakwerken BVBA | L & S Billiouw bvba

CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTINENTAL IMP.EXP.CORP., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. bevindt zich op het adres: HOVENIERSSTRAAT 2B202; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse intermediaire producten Gh. Producten gemaakt in CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTINENTAL IMP.EXP.CORP., openstaande posities, locatie van CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. op de kaart.

CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONTINENTAL IMP.EXP.CORP., company assigned to the tax number BE07882385253. The company CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. is located at the address: HOVENIERSSTRAAT 2B202; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse intermediaire producten Gh. Products created in CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. were not found.
The main activity of CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. is not available. You also can look at reviews of CONTINENTAL IMP.EXP.CORP., open positions, location of CONTINENTAL IMP.EXP.CORP. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTINENTAL IMP.EXP.CORP., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTINENTAL IMP.EXP.CORP., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTINENTAL IMP.EXP.CORP., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTINENTAL IMP.EXP.CORP., employees, financial statistics.