CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY

Contactgegevens CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELIKAANSSTRAAT 78; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32324554 32324554

Fax (fax): +32 (86) 374-62-25 +32 (86) 374-62-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY
Products information CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY

BTW identificatienummer (tax): BE03502136230
Ondernemingsnummer: 7939239501
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse intermediaire producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY
(Get full report from official database of BE for CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY
Addition kinds of activities for CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY

3554. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
249902. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
308400. Kunststof pijp | Plastics pipe
319901. Paardensportartikelen | Equestrian related leather articles
27540102. Rotary photogravure printing | Rotary photogravure printing

Werken bij CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij ArcelorMittal sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opvolgen van een deel van het proces. Onze operators hebben voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Als operator zal je worden tewerkgesteld in één van de afwerking afdelingen binnen ArcelorMittal Gent en dit in shiften (6-14 uur, 14-22 uur en 22-06 uur).

  • BEKSTER ATELIER M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zoeken we een bekister op atelier. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: Een eenvoudig bouwkundig plan lezen. Eenvoudige constructies op de werf uitzetten. Vakrekenen. Betonwapening plaatsen volgens plan. Houten bekisting maken voor betonconstructies Ijzervlechten Metalen staven tot wapening knippen buigen en verbinden. Rechte trappen bekisten en wapenen Stortklaar beton verwerken Systeembekisting monteren en demonteren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Huishoudhulp dienstencheques Peer (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Peer voor 8u per week bij één gezin, elke maandag. Dit wordt op termijn uitgebreid naar 12u.

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY in sociale netwerken
Look for responds of CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY. Laat een reactie achter voor CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY. CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY. Leave a respond for CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY. CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY op de google maps. Adres en contacten CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY
Location of CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY on the google maps. Address and contacts of CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY

Andere gerelateerde bedrijven als come CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY: FORTIS | Orban Ph | BLOKKER | HUGO'S | Best Western Horizon***

Other related companies as CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY: FORTIS | Orban Ph | BLOKKER | HUGO'S | Best Western Horizon***

CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03502136230. Het bedrijf CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY bevindt zich op het adres: PELIKAANSSTRAAT 78; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse intermediaire producten Gh. Producten gemaakt in CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY, openstaande posities, locatie van CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY op de kaart.

CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY, company assigned to the tax number BE03502136230. The company CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY is located at the address: PELIKAANSSTRAAT 78; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse intermediaire producten Gh. Products created in CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY were not found.
The main activity of CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY is not available. You also can look at reviews of CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY, open positions, location of CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHARISMAZ DIAMOND TRAD.CY, employees, financial statistics.