ARSLANIAN CUTTING WORKS

Contactgegevens ARSLANIAN CUTTING WORKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARSLANIAN CUTTING WORKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARSLANIAN CUTTING WORKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOVENIERSSTRAAT 30B266-; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32337272 32337272

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARSLANIAN CUTTING WORKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARSLANIAN CUTTING WORKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARSLANIAN CUTTING WORKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARSLANIAN CUTTING WORKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARSLANIAN CUTTING WORKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARSLANIAN CUTTING WORKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARSLANIAN CUTTING WORKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARSLANIAN CUTTING WORKS
Products information ARSLANIAN CUTTING WORKS

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ARSLANIAN CUTTING WORKS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse intermediaire producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARSLANIAN CUTTING WORKS
(Get full report from official database of BE for ARSLANIAN CUTTING WORKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARSLANIAN CUTTING WORKS
Addition kinds of activities for ARSLANIAN CUTTING WORKS

3463. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
162905. Industriële fabrieksbouw | Industrial plant construction
513799. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
36120316. Speelgoed transformatoren | Toy transformers
38220602. Kleren droger controles | Clothes dryer controls
73749903. Gegevensverificatie service | Data verification service

Werken bij ARSLANIAN CUTTING WORKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARSLANIAN CUTTING WORKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARSLANIAN CUTTING WORKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARSLANIAN CUTTING WORKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitssysteemmanager (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Registreren en administratief opvolgen van klanten-, leveranciers- en interne klachten - Borgen en coördineren van het kwaliteitssysteem (ISO9001) - Uitdenken en uitschrijven van kwaliteitssysteemdocumenten - Opleiden en coachen van medewerkers ifv het kwaliteitssysteem - Kwaliteitsvergadering uitvoeren - Interpreteren en presenteren van de analyses obv kwaliteitscijfers en evaluaties, bijhouden van de niet-kwaliteitskosten - Coördineren van het kwaliteitsplan, de kalibratie en het onderhoud - Adhv de cijfergegevens, problemen vaststellen en analyseren - Uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits - Analyseren van problemen en komen tot mogelijke oplossingen

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lift technieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van ARSLANIAN CUTTING WORKS in sociale netwerken
Look for responds of ARSLANIAN CUTTING WORKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARSLANIAN CUTTING WORKS. Laat een reactie achter voor ARSLANIAN CUTTING WORKS. ARSLANIAN CUTTING WORKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARSLANIAN CUTTING WORKS. Leave a respond for ARSLANIAN CUTTING WORKS. ARSLANIAN CUTTING WORKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARSLANIAN CUTTING WORKS op de google maps. Adres en contacten ARSLANIAN CUTTING WORKS
Location of ARSLANIAN CUTTING WORKS on the google maps. Address and contacts of ARSLANIAN CUTTING WORKS

Andere gerelateerde bedrijven als come ARSLANIAN CUTTING WORKS ARSLANIAN CUTTING WORKS: JOZEF BOGAERTS | JOZEF SMETS | BRUNO PHILIPS | ZAKENKANTOOR VERMEIREN | PRESTI

Other related companies as ARSLANIAN CUTTING WORKS: JOZEF BOGAERTS | JOZEF SMETS | BRUNO PHILIPS | ZAKENKANTOOR VERMEIREN | PRESTI

ARSLANIAN CUTTING WORKS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARSLANIAN CUTTING WORKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf ARSLANIAN CUTTING WORKS bevindt zich op het adres: HOVENIERSSTRAAT 30B266-; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse intermediaire producten Gh. Producten gemaakt in ARSLANIAN CUTTING WORKS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARSLANIAN CUTTING WORKS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARSLANIAN CUTTING WORKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARSLANIAN CUTTING WORKS, openstaande posities, locatie van ARSLANIAN CUTTING WORKS op de kaart.

ARSLANIAN CUTTING WORKS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARSLANIAN CUTTING WORKS, company assigned to the tax number BE05409088134. The company ARSLANIAN CUTTING WORKS is located at the address: HOVENIERSSTRAAT 30B266-; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse intermediaire producten Gh. Products created in ARSLANIAN CUTTING WORKS were not found.
The main activity of ARSLANIAN CUTTING WORKS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARSLANIAN CUTTING WORKS is not available. You also can look at reviews of ARSLANIAN CUTTING WORKS, open positions, location of ARSLANIAN CUTTING WORKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARSLANIAN CUTTING WORKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARSLANIAN CUTTING WORKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARSLANIAN CUTTING WORKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARSLANIAN CUTTING WORKS, employees, financial statistics.