ALGO DIAMONDS

Contactgegevens ALGO DIAMONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGO DIAMONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGO DIAMONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELIKAANSSTRAAT 78; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32261087 32261087

Fax (fax): +32 (87) 791-27-59 +32 (87) 791-27-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGO DIAMONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGO DIAMONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGO DIAMONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGO DIAMONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGO DIAMONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGO DIAMONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGO DIAMONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGO DIAMONDS
Products information ALGO DIAMONDS

BTW identificatienummer (tax): BE02393615722
Ondernemingsnummer: 5384918212
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 269,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ALGO DIAMONDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse intermediaire producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGO DIAMONDS
(Get full report from official database of BE for ALGO DIAMONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGO DIAMONDS
Addition kinds of activities for ALGO DIAMONDS

5995. Optische goederen winkels | Optical goods stores
202601. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
20660000. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
36340314. Ruimteverwarmers, elektrisch | Space heaters, electric
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
57229901. Apparaat onderdelen | Appliance parts

Werken bij ALGO DIAMONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGO DIAMONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGO DIAMONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGO DIAMONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

Zoek naar antwoorden van ALGO DIAMONDS in sociale netwerken
Look for responds of ALGO DIAMONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGO DIAMONDS. Laat een reactie achter voor ALGO DIAMONDS. ALGO DIAMONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGO DIAMONDS. Leave a respond for ALGO DIAMONDS. ALGO DIAMONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGO DIAMONDS op de google maps. Adres en contacten ALGO DIAMONDS
Location of ALGO DIAMONDS on the google maps. Address and contacts of ALGO DIAMONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGO DIAMONDS ALGO DIAMONDS: TEXACO | Ascar Expertises | ETS. N?LIS J. | Handiplus ASBL | Kenis M

Other related companies as ALGO DIAMONDS: TEXACO | Ascar Expertises | ETS. N?LIS J. | Handiplus ASBL | Kenis M

ALGO DIAMONDS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGO DIAMONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02393615722. Het bedrijf ALGO DIAMONDS bevindt zich op het adres: PELIKAANSSTRAAT 78; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 269,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse intermediaire producten Gh. Producten gemaakt in ALGO DIAMONDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGO DIAMONDS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGO DIAMONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGO DIAMONDS, openstaande posities, locatie van ALGO DIAMONDS op de kaart.

ALGO DIAMONDS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGO DIAMONDS, company assigned to the tax number BE02393615722. The company ALGO DIAMONDS is located at the address: PELIKAANSSTRAAT 78; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 269,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse intermediaire producten Gh. Products created in ALGO DIAMONDS were not found.
The main activity of ALGO DIAMONDS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGO DIAMONDS is not available. You also can look at reviews of ALGO DIAMONDS, open positions, location of ALGO DIAMONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGO DIAMONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGO DIAMONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGO DIAMONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGO DIAMONDS, employees, financial statistics.