AERTS & ZOON DIAMONDS

Contactgegevens AERTS & ZOON DIAMONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AERTS & ZOON DIAMONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AERTS & ZOON DIAMONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELIKAANSSTRAAT 78B67; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32329559 32329559

Fax (fax): +32 (84) 145-25-31 +32 (84) 145-25-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AERTS & ZOON DIAMONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AERTS & ZOON DIAMONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AERTS & ZOON DIAMONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AERTS & ZOON DIAMONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AERTS & ZOON DIAMONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AERTS & ZOON DIAMONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AERTS & ZOON DIAMONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AERTS & ZOON DIAMONDS
Products information AERTS & ZOON DIAMONDS

BTW identificatienummer (tax): BE06217132568
Ondernemingsnummer: 5333557128
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in AERTS & ZOON DIAMONDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse intermediaire producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AERTS & ZOON DIAMONDS
(Get full report from official database of BE for AERTS & ZOON DIAMONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AERTS & ZOON DIAMONDS
Addition kinds of activities for AERTS & ZOON DIAMONDS

27540701. Aankondigingen: gravure printing | Announcements: gravure printing
32720602. Conduits, concrete | Conduits, concrete
35540100. Papiervormende machines | Paper forming machines
50510407. Tin plate bars | Tin plate bars
51989903. Verf of vernis dunner | Paint or varnish thinner
73890300. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services
81110213. Product aansprakelijkheidsrecht | Product liability law

Werken bij AERTS & ZOON DIAMONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AERTS & ZOON DIAMONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AERTS & ZOON DIAMONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AERTS & ZOON DIAMONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Niklaas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van AERTS & ZOON DIAMONDS in sociale netwerken
Look for responds of AERTS & ZOON DIAMONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AERTS & ZOON DIAMONDS. Laat een reactie achter voor AERTS & ZOON DIAMONDS. AERTS & ZOON DIAMONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AERTS & ZOON DIAMONDS. Leave a respond for AERTS & ZOON DIAMONDS. AERTS & ZOON DIAMONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AERTS & ZOON DIAMONDS op de google maps. Adres en contacten AERTS & ZOON DIAMONDS
Location of AERTS & ZOON DIAMONDS on the google maps. Address and contacts of AERTS & ZOON DIAMONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come AERTS & ZOON DIAMONDS AERTS & ZOON DIAMONDS: MARC IDE | MAISON D?ENFANTS C.P.A.S. | HUIS MERTENS | WIM GELDOF | delight.inc

Other related companies as AERTS & ZOON DIAMONDS: MARC IDE | MAISON D?ENFANTS C.P.A.S. | HUIS MERTENS | WIM GELDOF | delight.inc

AERTS & ZOON DIAMONDS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AERTS & ZOON DIAMONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217132568. Het bedrijf AERTS & ZOON DIAMONDS bevindt zich op het adres: PELIKAANSSTRAAT 78B67; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse intermediaire producten Gh. Producten gemaakt in AERTS & ZOON DIAMONDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AERTS & ZOON DIAMONDS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AERTS & ZOON DIAMONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AERTS & ZOON DIAMONDS, openstaande posities, locatie van AERTS & ZOON DIAMONDS op de kaart.

AERTS & ZOON DIAMONDS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is AERTS & ZOON DIAMONDS, company assigned to the tax number BE06217132568. The company AERTS & ZOON DIAMONDS is located at the address: PELIKAANSSTRAAT 78B67; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse intermediaire producten Gh. Products created in AERTS & ZOON DIAMONDS were not found.
The main activity of AERTS & ZOON DIAMONDS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AERTS & ZOON DIAMONDS is not available. You also can look at reviews of AERTS & ZOON DIAMONDS, open positions, location of AERTS & ZOON DIAMONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AERTS & ZOON DIAMONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AERTS & ZOON DIAMONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AERTS & ZOON DIAMONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AERTS & ZOON DIAMONDS, employees, financial statistics.