ALFA GRAFISCH

Contactgegevens ALFA GRAFISCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFA GRAFISCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFA GRAFISCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDLAAN 89B3; 9630; ZWALM, België

Telefoon (phone): 55498216 (+32-55498216) 55498216 (+32-55498216)

Fax (fax): +32 (9) 832-38-16 +32 (9) 832-38-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFA GRAFISCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFA GRAFISCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFA GRAFISCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFA GRAFISCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFA GRAFISCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFA GRAFISCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFA GRAFISCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFA GRAFISCH
Products information ALFA GRAFISCH

BTW identificatienummer (tax): BE05938079833
Ondernemingsnummer: 1336730957
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ALFA GRAFISCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse grafische activiteiten; Secretariaatsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFA GRAFISCH
(Get full report from official database of BE for ALFA GRAFISCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFA GRAFISCH
Addition kinds of activities for ALFA GRAFISCH

4922. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
289999. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
302101. Beschermend schoeisel, rubber of plastic | Protective footwear, rubber or plastic
322100. Glascontainers | Glass containers
07249900. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
22820206. Rayon garen, gemaakt van aangekocht filament: gooien, draaien | Rayon yarn, made from purchased filament: throwing, twisting
24910201. Bruggen, behandeld hout | Bridges, treated wood
28160301. Dierzwart | Animal black
50490101. Analytische instrumenten | Analytical instruments
96319907. Public utility commissie, overheid | Public utility commission, government

Werken bij ALFA GRAFISCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFA GRAFISCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFA GRAFISCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFA GRAFISCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend - Chauffeur CE voor Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot bedrijf in Kampenhout zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur met CE-rijbewijs voor nationale en internationale ritten. ADR is niet verplicht maar wel een pluspunt. Je doet ongeveer 10-tal klanten per dag en je moet ook zelf laden/lossen met transpallet of elektrische transpallet. Starten doe je steeds om 6u00 tot ongeveer 17u - 18u. Je tewerkstellingsplaats is in Kampenhout

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • CNC Draaier/FREZER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een CNC draaier en een CNC Frezer.

  • Operator met technische kennis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO P&G

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van ALFA GRAFISCH in sociale netwerken
Look for responds of ALFA GRAFISCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFA GRAFISCH. Laat een reactie achter voor ALFA GRAFISCH. ALFA GRAFISCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFA GRAFISCH. Leave a respond for ALFA GRAFISCH. ALFA GRAFISCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFA GRAFISCH op de google maps. Adres en contacten ALFA GRAFISCH
Location of ALFA GRAFISCH on the google maps. Address and contacts of ALFA GRAFISCH

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFA GRAFISCH ALFA GRAFISCH: Classic Domaine (The) | HERNANDEZ LUIS | MICHEL GHESQUIERE | JOZEF VAN DER VEKEN | Generic Telecom

Other related companies as ALFA GRAFISCH: Classic Domaine (The) | HERNANDEZ LUIS | MICHEL GHESQUIERE | JOZEF VAN DER VEKEN | Generic Telecom

ALFA GRAFISCH is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFA GRAFISCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05938079833. Het bedrijf ALFA GRAFISCH bevindt zich op het adres: NOORDLAAN 89B3; 9630; ZWALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse grafische activiteiten; Secretariaatsdiensten. Producten gemaakt in ALFA GRAFISCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFA GRAFISCH is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFA GRAFISCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFA GRAFISCH, openstaande posities, locatie van ALFA GRAFISCH op de kaart.

ALFA GRAFISCH is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFA GRAFISCH, company assigned to the tax number BE05938079833. The company ALFA GRAFISCH is located at the address: NOORDLAAN 89B3; 9630; ZWALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse grafische activiteiten; Secretariaatsdiensten. Products created in ALFA GRAFISCH were not found.
The main activity of ALFA GRAFISCH is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFA GRAFISCH is not available. You also can look at reviews of ALFA GRAFISCH, open positions, location of ALFA GRAFISCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFA GRAFISCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFA GRAFISCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFA GRAFISCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFA GRAFISCH, employees, financial statistics.