FLEXUS ADVERTISING

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FLEXUS ADVERTISING
Private companiesTobacco Products • FLEXUS ADVERTISING

Contactgegevens FLEXUS ADVERTISING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEXUS ADVERTISING: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEXUS ADVERTISING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKSWEG 76; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56713300 (+32-56713300) 56713300 (+32-56713300)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEXUS ADVERTISING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEXUS ADVERTISING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEXUS ADVERTISING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEXUS ADVERTISING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEXUS ADVERTISING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEXUS ADVERTISING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEXUS ADVERTISING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEXUS ADVERTISING
Products information FLEXUS ADVERTISING

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLEXUS ADVERTISING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse grafische activiteiten; Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEXUS ADVERTISING
(Get full report from official database of BE for FLEXUS ADVERTISING)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEXUS ADVERTISING
Addition kinds of activities for FLEXUS ADVERTISING

17410102. Behangmuurconstructie | Retaining wall construction
25999901. Boards: planning, display, notice | Boards: planning, display, notice
35230401. Schuurreinigers | Barn cleaners
51990401. Autofabrieken | Automobile fabrics
80490301. Spraakpatholoog | Speech pathologist

Werken bij FLEXUS ADVERTISING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEXUS ADVERTISING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEXUS ADVERTISING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEXUS ADVERTISING. Looking for open vacancies in other companies

  • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Velgenhersteller (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Het herstellen van velgen m.b.v. een CNC machine.

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • zelfstandig chauffeur B Lokeren (met ADR) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: RAF VERCAUTEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding zijn we op zoek naar een chauffeur op zelfstandige basis (met een geldig ADR attest cat 1) U rijdt in de hele Benelux, sporadisch naar andere Europese landen, kan eventueel omgewisseld worden 's Morgens vertrekken volgens planning gekregen de avond voordien

  • Erkend familiaal bemiddelaar (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega en bent bereid deze nieuwe discipline uit te bouwen. Je bouwt deze discipline uit passend binnen het kader van een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor ouderschapsbemiddeling en echtscheidingsbemiddeling. Je zult werken met (ex) gezinsleden, de bemiddelaar voert gesprekken, maakt compromissen en afspraken en legt deze vast in een bemiddelingscontract. Ouders die in conflict zitten rond ouderschapsregeling (hoe het hoederecht regelen etc.) komen ook bij jou terecht.

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van FLEXUS ADVERTISING in sociale netwerken
Look for responds of FLEXUS ADVERTISING in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEXUS ADVERTISING. Laat een reactie achter voor FLEXUS ADVERTISING. FLEXUS ADVERTISING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEXUS ADVERTISING. Leave a respond for FLEXUS ADVERTISING. FLEXUS ADVERTISING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEXUS ADVERTISING op de google maps. Adres en contacten FLEXUS ADVERTISING
Location of FLEXUS ADVERTISING on the google maps. Address and contacts of FLEXUS ADVERTISING

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEXUS ADVERTISING FLEXUS ADVERTISING: DIFFERENCE COIFFURE | PICK WICK REIZEN | Story | V?LO CLUB ELLIGNOIS | CALLEWAERT FOTOSTUDIO

Other related companies as FLEXUS ADVERTISING: DIFFERENCE COIFFURE | PICK WICK REIZEN | Story | V?LO CLUB ELLIGNOIS | CALLEWAERT FOTOSTUDIO

FLEXUS ADVERTISING is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEXUS ADVERTISING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf FLEXUS ADVERTISING bevindt zich op het adres: RIJKSWEG 76; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse grafische activiteiten; Reclamebureaus. Producten gemaakt in FLEXUS ADVERTISING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEXUS ADVERTISING is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEXUS ADVERTISING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEXUS ADVERTISING, openstaande posities, locatie van FLEXUS ADVERTISING op de kaart.

FLEXUS ADVERTISING is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEXUS ADVERTISING, company assigned to the tax number BE02187347412. The company FLEXUS ADVERTISING is located at the address: RIJKSWEG 76; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse grafische activiteiten; Reclamebureaus. Products created in FLEXUS ADVERTISING were not found.
The main activity of FLEXUS ADVERTISING is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEXUS ADVERTISING is not available. You also can look at reviews of FLEXUS ADVERTISING, open positions, location of FLEXUS ADVERTISING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEXUS ADVERTISING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEXUS ADVERTISING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEXUS ADVERTISING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEXUS ADVERTISING, employees, financial statistics.