DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.
Private companiesTobacco Products • DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.

Contactgegevens DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIJVERSWEG 50; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE, België

Telefoon (phone): 23581566 (+32-23581566) 23581566 (+32-23581566)

Fax (fax): +32 (63) 281-65-51 +32 (63) 281-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.
Products information DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.

BTW identificatienummer (tax): BE05409637451
Ondernemingsnummer: 7870300292
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse grafische activiteiten; Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.
(Get full report from official database of BE for DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.
Addition kinds of activities for DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.

204700. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
299200. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
20240304. Juice pops, bevroren | Juice pops, frozen
23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
28359901. Barium diagnostische middelen | Barium diagnostic agents
32979905. Hot top refractories, nonclay | Hot top refractories, nonclay
36410200. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
36999900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, nec, nec | Electrical equipment and supplies, nec, nec

Werken bij DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

    Regio: HELCHTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bijrijder meubelwinkel - Herentals - 26 tot 28 september en 30 september (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelwinkel in Herentals zijn wij op zoek naar een jobstudent die volgende week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kan werken als bijrijder. Je staat in voor: inladen van de meubels/meubelstukken in de vrachtwagen meerijden met chauffeur tot aan de locatie producten afzetten op locatie Meubels in elkaar steken/monteren en op de juiste plaats zetten (kan ook op een verdieping zijn, niet noodzakelijk gelijkvloers). Je start steeds vanuit Herentals en rijdt dan met de chauffeur mee in de regio Kempen. Je werkt in dagdienst (vanaf 8 uur).

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

Zoek naar antwoorden van DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. in sociale netwerken
Look for responds of DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.. Laat een reactie achter voor DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.. DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.. Leave a respond for DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.. DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. op de google maps. Adres en contacten DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.
Location of DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. on the google maps. Address and contacts of DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.

Andere gerelateerde bedrijven als come DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.: 'T VIOOLTJE | Boes Olivier | PAULA VERHELST | Beckers | Europartners Concept SPRL

Other related companies as DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH.: 'T VIOOLTJE | Boes Olivier | PAULA VERHELST | Beckers | Europartners Concept SPRL

DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409637451. Het bedrijf DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. bevindt zich op het adres: VIJVERSWEG 50; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse grafische activiteiten; Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH., openstaande posities, locatie van DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. op de kaart.

DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH., company assigned to the tax number BE05409637451. The company DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. is located at the address: VIJVERSWEG 50; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse grafische activiteiten; Fotografen and fotostudio's. Products created in DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. were not found.
The main activity of DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. is not available. You also can look at reviews of DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH., open positions, location of DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEN DONCKER CHRISTIAN/DEN DONCKER DH., employees, financial statistics.