PROCOMP VACQUIER

Particuliere bedrijvenWatervervoer • PROCOMP VACQUIER
Private companiesWater Transportation • PROCOMP VACQUIER

Contactgegevens PROCOMP VACQUIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROCOMP VACQUIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROCOMP VACQUIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MANDENMAKERSWEG 20; 8531; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56716484 (+32-56716484) 56716484 (+32-56716484)

Fax (fax): +32 (87) 247-59-86 +32 (87) 247-59-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROCOMP VACQUIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROCOMP VACQUIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROCOMP VACQUIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROCOMP VACQUIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROCOMP VACQUIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROCOMP VACQUIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROCOMP VACQUIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROCOMP VACQUIER
Products information PROCOMP VACQUIER

BTW identificatienummer (tax): BE05523345947
Ondernemingsnummer: 2057983398
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 180,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in PROCOMP VACQUIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse grafische activiteiten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROCOMP VACQUIER
(Get full report from official database of BE for PROCOMP VACQUIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROCOMP VACQUIER
Addition kinds of activities for PROCOMP VACQUIER

608100. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
23699910. Zonpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Sun suits: girls', children's, and infants'
35520103. Koolstofapparatuur, wolverwerkingsmachines | Carbonizing equipment, wool processing machinery
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle
37929908. Reiswagenchassis | Travel trailer chassis
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies

Werken bij PROCOMP VACQUIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROCOMP VACQUIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROCOMP VACQUIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROCOMP VACQUIER. Looking for open vacancies in other companies

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Warmhartige monteur (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

  • Stapelaar (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: IBW

    Type: Werfreserve

    Tijdens drukke momenten zijn wij op zoek om ons vast team bij te staan om de afgewerkte boeken te stapelen of om deze in dozen te verpakken zodoende de goederen verzendingsklaar te maken voor onze klanten.

Zoek naar antwoorden van PROCOMP VACQUIER in sociale netwerken
Look for responds of PROCOMP VACQUIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROCOMP VACQUIER. Laat een reactie achter voor PROCOMP VACQUIER. PROCOMP VACQUIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROCOMP VACQUIER. Leave a respond for PROCOMP VACQUIER. PROCOMP VACQUIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROCOMP VACQUIER op de google maps. Adres en contacten PROCOMP VACQUIER
Location of PROCOMP VACQUIER on the google maps. Address and contacts of PROCOMP VACQUIER

Andere gerelateerde bedrijven als come PROCOMP VACQUIER PROCOMP VACQUIER: P.I.M.A. NV | Choutes (Les) SPRL | SNACK KISS | IMAGO SWOLFS COMMUNICATION BVB BVBA | J. LOONES

Other related companies as PROCOMP VACQUIER: P.I.M.A. NV | Choutes (Les) SPRL | SNACK KISS | IMAGO SWOLFS COMMUNICATION BVB BVBA | J. LOONES

PROCOMP VACQUIER is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROCOMP VACQUIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05523345947. Het bedrijf PROCOMP VACQUIER bevindt zich op het adres: MANDENMAKERSWEG 20; 8531; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 180,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse grafische activiteiten. Producten gemaakt in PROCOMP VACQUIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROCOMP VACQUIER is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROCOMP VACQUIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROCOMP VACQUIER, openstaande posities, locatie van PROCOMP VACQUIER op de kaart.

PROCOMP VACQUIER is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROCOMP VACQUIER, company assigned to the tax number BE05523345947. The company PROCOMP VACQUIER is located at the address: MANDENMAKERSWEG 20; 8531; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 180,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse grafische activiteiten. Products created in PROCOMP VACQUIER were not found.
The main activity of PROCOMP VACQUIER is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PROCOMP VACQUIER is not available. You also can look at reviews of PROCOMP VACQUIER, open positions, location of PROCOMP VACQUIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROCOMP VACQUIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROCOMP VACQUIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROCOMP VACQUIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROCOMP VACQUIER, employees, financial statistics.