OFI GRAPHIC

Contactgegevens OFI GRAPHIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OFI GRAPHIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

OFI GRAPHIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTEENWEG 1040; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE, België

Telefoon (phone): 24657077 (+32-24657077) 24657077 (+32-24657077)

Fax (fax): +32 (2) 466-62-27 +32 (2) 466-62-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OFI GRAPHIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OFI GRAPHIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OFI GRAPHIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OFI GRAPHIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OFI GRAPHIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OFI GRAPHIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OFI GRAPHIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OFI GRAPHIC
Products information OFI GRAPHIC

BTW identificatienummer (tax): BE04972656250
Ondernemingsnummer: 8946136474
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in OFI GRAPHIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse grafische activiteiten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OFI GRAPHIC
(Get full report from official database of BE for OFI GRAPHIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor OFI GRAPHIC
Addition kinds of activities for OFI GRAPHIC

131101. Ruwe aardolie en aardgasproductie | Crude petroleum and natural gas production
399599. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
516901. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
09190000. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
23960203. Passementeries | Passementeries
32510208. Partitie tegel, klei | Partition tile, clay
50130000. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
50510215. Rails en accessoires | Rails and accessories
57129903. Juveniele meubels | Juvenile furniture
58120112. Mexicaans restaurant | Mexican restaurant

Werken bij OFI GRAPHIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OFI GRAPHIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OFI GRAPHIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OFI GRAPHIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • KEUKENHULP (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: GOUDEN BANK

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

Zoek naar antwoorden van OFI GRAPHIC in sociale netwerken
Look for responds of OFI GRAPHIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor OFI GRAPHIC. Laat een reactie achter voor OFI GRAPHIC. OFI GRAPHIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OFI GRAPHIC. Leave a respond for OFI GRAPHIC. OFI GRAPHIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OFI GRAPHIC op de google maps. Adres en contacten OFI GRAPHIC
Location of OFI GRAPHIC on the google maps. Address and contacts of OFI GRAPHIC

Andere gerelateerde bedrijven als come OFI GRAPHIC OFI GRAPHIC: Librairie du Champ de Bataille | M. FLAK | R & C BVBA | K.S. MOTORS | INTERN. CARTOGRAPHIC

Other related companies as OFI GRAPHIC: Librairie du Champ de Bataille | M. FLAK | R & C BVBA | K.S. MOTORS | INTERN. CARTOGRAPHIC

OFI GRAPHIC is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OFI GRAPHIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04972656250. Het bedrijf OFI GRAPHIC bevindt zich op het adres: GENTSESTEENWEG 1040; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 679,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse grafische activiteiten. Producten gemaakt in OFI GRAPHIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OFI GRAPHIC is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OFI GRAPHIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OFI GRAPHIC, openstaande posities, locatie van OFI GRAPHIC op de kaart.

OFI GRAPHIC is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is OFI GRAPHIC, company assigned to the tax number BE04972656250. The company OFI GRAPHIC is located at the address: GENTSESTEENWEG 1040; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 679,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse grafische activiteiten. Products created in OFI GRAPHIC were not found.
The main activity of OFI GRAPHIC is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OFI GRAPHIC is not available. You also can look at reviews of OFI GRAPHIC, open positions, location of OFI GRAPHIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OFI GRAPHIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OFI GRAPHIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OFI GRAPHIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OFI GRAPHIC, employees, financial statistics.