BUREAU GOFFIN

Contactgegevens BUREAU GOFFIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU GOFFIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU GOFFIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST.PETRUS-EN-PAULUSPLEIN 19; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59506828 (+32-59506828) 59506828 (+32-59506828)

Fax (fax): +32 (87) 271-34-63 +32 (87) 271-34-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU GOFFIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU GOFFIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU GOFFIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU GOFFIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU GOFFIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU GOFFIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU GOFFIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU GOFFIN
Products information BUREAU GOFFIN

BTW identificatienummer (tax): BE02204376220
Ondernemingsnummer: 4623291015
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 290,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in BUREAU GOFFIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse financi?le diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU GOFFIN
(Get full report from official database of BE for BUREAU GOFFIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU GOFFIN
Addition kinds of activities for BUREAU GOFFIN

226900. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
805900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
874100. Management diensten | Management services
24410202. Verpakkingsdozen, hout: nagel of slot hoek | Packing cases, wood: nailed or lock corner
28210403. Koolteerharsen | Coal tar resins
35310811. Rakes, land clearing: mechanisch | Rakes, land clearing: mechanical
38610503. Diazotype (whiteprint) reproductie machines en apparatuur | Diazotype (whiteprint) reproduction machines and equipment

Werken bij BUREAU GOFFIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU GOFFIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU GOFFIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU GOFFIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP MORTSEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

  • Zager metaalarbeider twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar een metaalarbeider/zager in twee ploegen. Je zaagt metalen profielen op maat, kan goed planlezen en hebt ervaring met een heftruck.

  • CNC-operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Lasoperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

Zoek naar antwoorden van BUREAU GOFFIN in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU GOFFIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU GOFFIN. Laat een reactie achter voor BUREAU GOFFIN. BUREAU GOFFIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU GOFFIN. Leave a respond for BUREAU GOFFIN. BUREAU GOFFIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU GOFFIN op de google maps. Adres en contacten BUREAU GOFFIN
Location of BUREAU GOFFIN on the google maps. Address and contacts of BUREAU GOFFIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU GOFFIN BUREAU GOFFIN: Desmedt Motoren NV | F.C. MESNILOIS | RAOUL VERBEKE | LAURENT MERTENS | SCHAUWERS

Other related companies as BUREAU GOFFIN: Desmedt Motoren NV | F.C. MESNILOIS | RAOUL VERBEKE | LAURENT MERTENS | SCHAUWERS

BUREAU GOFFIN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU GOFFIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02204376220. Het bedrijf BUREAU GOFFIN bevindt zich op het adres: ST.PETRUS-EN-PAULUSPLEIN 19; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 290,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse financi?le diensten. Producten gemaakt in BUREAU GOFFIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU GOFFIN is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU GOFFIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU GOFFIN, openstaande posities, locatie van BUREAU GOFFIN op de kaart.

BUREAU GOFFIN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU GOFFIN, company assigned to the tax number BE02204376220. The company BUREAU GOFFIN is located at the address: ST.PETRUS-EN-PAULUSPLEIN 19; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 290,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse financi?le diensten. Products created in BUREAU GOFFIN were not found.
The main activity of BUREAU GOFFIN is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU GOFFIN is not available. You also can look at reviews of BUREAU GOFFIN, open positions, location of BUREAU GOFFIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU GOFFIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU GOFFIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU GOFFIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU GOFFIN, employees, financial statistics.