PUBLINE

Contactgegevens PUBLINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUBLINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUBLINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CH?NE 94; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT, België

Telefoon (phone): 64448667 (+32-64448667) 64448667 (+32-64448667)

Fax (fax): +32 (10) 295-68-87 +32 (10) 295-68-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUBLINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUBLINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUBLINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUBLINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUBLINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUBLINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUBLINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUBLINE
Products information PUBLINE

BTW identificatienummer (tax): BE05465118408
Ondernemingsnummer: 3208251953
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in PUBLINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwinstallaties; Verlichtingsapparaten and elektrische lampen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUBLINE
(Get full report from official database of BE for PUBLINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUBLINE
Addition kinds of activities for PUBLINE

731200. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
23399904. Leotards: vrouwen, misses 'en junioren' | Leotards: women's, misses', and juniors'
28699901. Versnellers, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Accelerators, rubber processing: cyclic or acyclic
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution
73899960. Schatting service, bouw | Estimating service, construction

Werken bij PUBLINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUBLINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUBLINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUBLINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

Zoek naar antwoorden van PUBLINE in sociale netwerken
Look for responds of PUBLINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUBLINE. Laat een reactie achter voor PUBLINE. PUBLINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUBLINE. Leave a respond for PUBLINE. PUBLINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUBLINE op de google maps. Adres en contacten PUBLINE
Location of PUBLINE on the google maps. Address and contacts of PUBLINE

Andere gerelateerde bedrijven als come PUBLINE PUBLINE: VUYLSTEKE | ARCO-STAR NV | S.B.B. | New Vip's (The) | Puritas

Other related companies as PUBLINE: VUYLSTEKE | ARCO-STAR NV | S.B.B. | New Vip's (The) | Puritas

PUBLINE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUBLINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05465118408. Het bedrijf PUBLINE bevindt zich op het adres: RUE DU CH?NE 94; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 617,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse bouwinstallaties; Verlichtingsapparaten and elektrische lampen Fab. Producten gemaakt in PUBLINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PUBLINE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUBLINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUBLINE, openstaande posities, locatie van PUBLINE op de kaart.

PUBLINE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUBLINE, company assigned to the tax number BE05465118408. The company PUBLINE is located at the address: RUE DU CH?NE 94; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 617,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse bouwinstallaties; Verlichtingsapparaten and elektrische lampen Fab. Products created in PUBLINE were not found.
The main activity of PUBLINE is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PUBLINE is not available. You also can look at reviews of PUBLINE, open positions, location of PUBLINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUBLINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUBLINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUBLINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUBLINE, employees, financial statistics.