BELGIUM PRODUCTIONS

Contactgegevens BELGIUM PRODUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIUM PRODUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIUM PRODUCTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGENSE STEENWEG 668; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25220525 (+32-25220525) 25220525 (+32-25220525)

Fax (fax): +32 (58) 259-43-68 +32 (58) 259-43-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIUM PRODUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIUM PRODUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIUM PRODUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIUM PRODUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIUM PRODUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIUM PRODUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIUM PRODUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIUM PRODUCTIONS
Products information BELGIUM PRODUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE07418212890
Ondernemingsnummer: 5634857177
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BELGIUM PRODUCTIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwinstallaties; Installatie van metalen schrijnwerk; Reclamebureaus; Verlichtingsapparaten and elektrische lampen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIUM PRODUCTIONS
(Get full report from official database of BE for BELGIUM PRODUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIUM PRODUCTIONS
Addition kinds of activities for BELGIUM PRODUCTIONS

013100. Katoen | Cotton
204400. Rijstmalen | Rice milling
251499. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
22520102. Slippersokken | Slipper socks
27529902. Modeplaten, gelithografeerd | Fashion plates, lithographed
34710000. Plating en polijsten | Plating and polishing
56999900. Diverse kleding- en accessoireswinkels, niet inbegrepen | Miscellaneous apparel and accessory stores, nec
76991806. Grasmaaier reparatie winkel | Lawn mower repair shop
82110102. Katholieke basisschool | Catholic elementary school

Werken bij BELGIUM PRODUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIUM PRODUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIUM PRODUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIUM PRODUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobineur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een interne opleiding bedien je één van de snijmachines. Je hebt de zorg voor de eindcontrole van het drukwerk. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

Zoek naar antwoorden van BELGIUM PRODUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of BELGIUM PRODUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIUM PRODUCTIONS. Laat een reactie achter voor BELGIUM PRODUCTIONS. BELGIUM PRODUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIUM PRODUCTIONS. Leave a respond for BELGIUM PRODUCTIONS. BELGIUM PRODUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIUM PRODUCTIONS op de google maps. Adres en contacten BELGIUM PRODUCTIONS
Location of BELGIUM PRODUCTIONS on the google maps. Address and contacts of BELGIUM PRODUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIUM PRODUCTIONS BELGIUM PRODUCTIONS: Bâtisseurs Gaumais Réunis (Les) | OCMW BLYHOVE | WILLEMSSENS OPTIEK BVBA | MUTUALIT? SOCIALISTE | Mental Health Care

Other related companies as BELGIUM PRODUCTIONS: Bâtisseurs Gaumais Réunis (Les) | OCMW BLYHOVE | WILLEMSSENS OPTIEK BVBA | MUTUALIT? SOCIALISTE | Mental Health Care

BELGIUM PRODUCTIONS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIUM PRODUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07418212890. Het bedrijf BELGIUM PRODUCTIONS bevindt zich op het adres: BERGENSE STEENWEG 668; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 725,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse bouwinstallaties; Installatie van metalen schrijnwerk; Reclamebureaus; Verlichtingsapparaten and elektrische lampen Fab. Producten gemaakt in BELGIUM PRODUCTIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGIUM PRODUCTIONS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIUM PRODUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIUM PRODUCTIONS, openstaande posities, locatie van BELGIUM PRODUCTIONS op de kaart.

BELGIUM PRODUCTIONS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGIUM PRODUCTIONS, company assigned to the tax number BE07418212890. The company BELGIUM PRODUCTIONS is located at the address: BERGENSE STEENWEG 668; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 725,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse bouwinstallaties; Installatie van metalen schrijnwerk; Reclamebureaus; Verlichtingsapparaten and elektrische lampen Fab. Products created in BELGIUM PRODUCTIONS were not found.
The main activity of BELGIUM PRODUCTIONS is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIUM PRODUCTIONS is not available. You also can look at reviews of BELGIUM PRODUCTIONS, open positions, location of BELGIUM PRODUCTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIUM PRODUCTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIUM PRODUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIUM PRODUCTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIUM PRODUCTIONS, employees, financial statistics.