PUBLI-IMAGE UNLIMITED

Contactgegevens PUBLI-IMAGE UNLIMITED: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUBLI-IMAGE UNLIMITED: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUBLI-IMAGE UNLIMITED

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE REMICOURT 40/2; 4357; DONCEEL, België

Telefoon (phone): 19545225 (+32-19545225) 19545225 (+32-19545225)

Fax (fax): +32 (55) 392-51-53 +32 (55) 392-51-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUBLI-IMAGE UNLIMITED: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUBLI-IMAGE UNLIMITED"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUBLI-IMAGE UNLIMITED"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUBLI-IMAGE UNLIMITED, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUBLI-IMAGE UNLIMITED. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUBLI-IMAGE UNLIMITED, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUBLI-IMAGE UNLIMITED. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUBLI-IMAGE UNLIMITED
Products information PUBLI-IMAGE UNLIMITED

BTW identificatienummer (tax): BE08802764892
Ondernemingsnummer: 1123046875
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 110,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in PUBLI-IMAGE UNLIMITED zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwinstallaties; Drukkerijen and copyshops; Papierwaren; Reclamebureaus; Verlichtingsapparaten and elektrische lampen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUBLI-IMAGE UNLIMITED
(Get full report from official database of BE for PUBLI-IMAGE UNLIMITED)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUBLI-IMAGE UNLIMITED
Addition kinds of activities for PUBLI-IMAGE UNLIMITED

5261. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
6331. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
327300. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
20929901. Krab vlees, vers: verpakt in niet-afgesloten containers | Crab meat, fresh: packaged in nonsealed containers
28330206. Cinchona en derivaten | Cinchona and derivatives
35850505. Drinkfonteinen, mechanisch gekoeld | Drinking fountains, mechanically refrigerated

Werken bij PUBLI-IMAGE UNLIMITED: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUBLI-IMAGE UNLIMITED: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUBLI-IMAGE UNLIMITED. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUBLI-IMAGE UNLIMITED. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

  • houtbewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zagen draaien frezen schaven... van de meubelonderdelen (poten voorkant van het meubel deurpost...) Het meubel monteren of assembleren. De montage controleren (haaksheid stabiliteit vlakheid ...) en de onderdelen bijwerken (lades deuren ...) Onderdelen maken: Interieurelementen (houtbekleding ...) Afwerkingsbehandelingen uitvoeren: Vernissen Meubelonderdelen afwerken (bekleden gladschuren vernissen verven ...) De productiestappen van het meubilair bepalen Het materiaal en toebehoren kiezen Het specifieke gereedschap (laten) maken (profielmessen …) Afwerken: Lakken Het fineerhout friseren en op de onderdelen van het meubel lijmen Onderdelen maken: Meubels (kasten commodes ...)

  • Heftrucker/Frigorist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Passendale zoeken wij een heftruckchauffeur/frigorist.

  • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lochristi – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

  • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Zoek naar antwoorden van PUBLI-IMAGE UNLIMITED in sociale netwerken
Look for responds of PUBLI-IMAGE UNLIMITED in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUBLI-IMAGE UNLIMITED. Laat een reactie achter voor PUBLI-IMAGE UNLIMITED. PUBLI-IMAGE UNLIMITED bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUBLI-IMAGE UNLIMITED. Leave a respond for PUBLI-IMAGE UNLIMITED. PUBLI-IMAGE UNLIMITED on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUBLI-IMAGE UNLIMITED op de google maps. Adres en contacten PUBLI-IMAGE UNLIMITED
Location of PUBLI-IMAGE UNLIMITED on the google maps. Address and contacts of PUBLI-IMAGE UNLIMITED

Andere gerelateerde bedrijven als come PUBLI-IMAGE UNLIMITED PUBLI-IMAGE UNLIMITED: DELSUPEHE FOR FASHION MODECENTER NV | ENTR.GEN.TRANSP.LAMBERT M | M-S Coiffure | GULIX WILFRIED | PAUL-HENRI GILLOT

Other related companies as PUBLI-IMAGE UNLIMITED: DELSUPEHE FOR FASHION MODECENTER NV | ENTR.GEN.TRANSP.LAMBERT M | M-S Coiffure | GULIX WILFRIED | PAUL-HENRI GILLOT

PUBLI-IMAGE UNLIMITED is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUBLI-IMAGE UNLIMITED, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08802764892. Het bedrijf PUBLI-IMAGE UNLIMITED bevindt zich op het adres: RUE DE REMICOURT 40/2; 4357; DONCEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 110,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse bouwinstallaties; Drukkerijen and copyshops; Papierwaren; Reclamebureaus; Verlichtingsapparaten and elektrische lampen Fab. Producten gemaakt in PUBLI-IMAGE UNLIMITED zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PUBLI-IMAGE UNLIMITED is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUBLI-IMAGE UNLIMITED is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUBLI-IMAGE UNLIMITED, openstaande posities, locatie van PUBLI-IMAGE UNLIMITED op de kaart.

PUBLI-IMAGE UNLIMITED is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUBLI-IMAGE UNLIMITED, company assigned to the tax number BE08802764892. The company PUBLI-IMAGE UNLIMITED is located at the address: RUE DE REMICOURT 40/2; 4357; DONCEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 110,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse bouwinstallaties; Drukkerijen and copyshops; Papierwaren; Reclamebureaus; Verlichtingsapparaten and elektrische lampen Fab. Products created in PUBLI-IMAGE UNLIMITED were not found.
The main activity of PUBLI-IMAGE UNLIMITED is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PUBLI-IMAGE UNLIMITED is not available. You also can look at reviews of PUBLI-IMAGE UNLIMITED, open positions, location of PUBLI-IMAGE UNLIMITED on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUBLI-IMAGE UNLIMITED, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUBLI-IMAGE UNLIMITED, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUBLI-IMAGE UNLIMITED, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUBLI-IMAGE UNLIMITED, employees, financial statistics.