ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY
Private companiesHealth Services • ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY

Contactgegevens ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA JONCTION 62-64; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23448680 (+32-23448680) 23448680 (+32-23448680)

Fax (fax): +32 (69) 232-54-40 +32 (69) 232-54-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY
Products information ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY

BTW identificatienummer (tax): BE01585021972
Ondernemingsnummer: 4716949462
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY
Addition kinds of activities for ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY

422101. Lift opslag | Elevator storage
874899. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec
29520104. Dakbedekking (niet van raffinaderijen of cokeovens) | Roofing pitch (not from refineries or coke ovens)
38510108. Montages, bril en bril | Mountings, eyeglass and spectacle
39110403. Vanity gevallen, edelmetaal | Vanity cases, precious metal
50830313. Windmachines (vorstbeveiligingsapparatuur) | Wind machines (frost protection equipment)
50999900. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
62319901. Commodity contract uitwisseling | Commodity contract exchanges
87139900. Surveying services, nec | Surveying services, nec

Werken bij ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

  • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Bocholt/Bree (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zoeken wij huishoudhulpen voor onmiddellijke tewerkstelling in de regio Bocholt/Bree om enkele gezinnen met een grote hoeveelheid uren op te nemen. Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY. ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY. Leave a respond for ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY. ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY
Location of ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY: ATELIERS J. BECKERS | De Wolf E | FRAMAGO | AU JARDIN D'ITALIE | MediaTower - a subsidiary of 3DEE

Other related companies as ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY: ATELIERS J. BECKERS | De Wolf E | FRAMAGO | AU JARDIN D'ITALIE | MediaTower - a subsidiary of 3DEE

ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01585021972. Het bedrijf ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA JONCTION 62-64; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 648,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY op de kaart.

ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY, company assigned to the tax number BE01585021972. The company ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY is located at the address: AVENUE DE LA JONCTION 62-64; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 648,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Vloer- and muurbekleding. Products created in ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY were not found.
The main activity of ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY, open positions, location of ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE DE NETTOYAGE BOISTAY, employees, financial statistics.