ENTREPRISE J.L. SENTERRE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ENTREPRISE J.L. SENTERRE
Private companiesBusiness Services • ENTREPRISE J.L. SENTERRE

Contactgegevens ENTREPRISE J.L. SENTERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE J.L. SENTERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE J.L. SENTERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CHAMPS DU BOIS 32; 1421; BRAINE-L`ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23870667 (+32-23870667) 23870667 (+32-23870667)

Fax (fax): +32 (60) 141-45-41 +32 (60) 141-45-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE J.L. SENTERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE J.L. SENTERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE J.L. SENTERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE J.L. SENTERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE J.L. SENTERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE J.L. SENTERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE J.L. SENTERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE J.L. SENTERRE
Products information ENTREPRISE J.L. SENTERRE

BTW identificatienummer (tax): BE07980438232
Ondernemingsnummer: 9896179199
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ENTREPRISE J.L. SENTERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE J.L. SENTERRE
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE J.L. SENTERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE J.L. SENTERRE
Addition kinds of activities for ENTREPRISE J.L. SENTERRE

201507. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
509499. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec
24910204. Houthakkers, behandeld hout | Trestles, treated wood
38299910. Vloeibare scintillatie spectrometers | Liquid scintillation spectrometers
92220400. Juridische raad en vervolging, niveau van overheid | Legal counsel and prosecution, level of government

Werken bij ENTREPRISE J.L. SENTERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE J.L. SENTERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE J.L. SENTERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE J.L. SENTERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • Installateur sanitair & centrale verwarming (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert op verschillende werven de installatie van radiatoren, aansluiting van ketsl en het plaatsen van vloerverwarming uit. Zowel bij particulieren als in appartementsgebouwen. Je werkt over de hele regio van Oost-Vlaanderen. Je hebt voldoende kennis en ervaring om zelfstandig te werken.

  • hout bewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Vaste Job

    Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE J.L. SENTERRE in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE J.L. SENTERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE J.L. SENTERRE. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE J.L. SENTERRE. ENTREPRISE J.L. SENTERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE J.L. SENTERRE. Leave a respond for ENTREPRISE J.L. SENTERRE. ENTREPRISE J.L. SENTERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE J.L. SENTERRE op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE J.L. SENTERRE
Location of ENTREPRISE J.L. SENTERRE on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE J.L. SENTERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE J.L. SENTERRE ENTREPRISE J.L. SENTERRE: V.D.G. BOYS | DORINE D'HOOGHE | GEORGES MICHIELS | CHAUFFAGE ROBLAIN | Little Italy

Other related companies as ENTREPRISE J.L. SENTERRE: V.D.G. BOYS | DORINE D'HOOGHE | GEORGES MICHIELS | CHAUFFAGE ROBLAIN | Little Italy

ENTREPRISE J.L. SENTERRE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE J.L. SENTERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07980438232. Het bedrijf ENTREPRISE J.L. SENTERRE bevindt zich op het adres: RUE DES CHAMPS DU BOIS 32; 1421; BRAINE-L`ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 781,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in ENTREPRISE J.L. SENTERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE J.L. SENTERRE is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE J.L. SENTERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE J.L. SENTERRE, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE J.L. SENTERRE op de kaart.

ENTREPRISE J.L. SENTERRE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE J.L. SENTERRE, company assigned to the tax number BE07980438232. The company ENTREPRISE J.L. SENTERRE is located at the address: RUE DES CHAMPS DU BOIS 32; 1421; BRAINE-L`ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 781,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in ENTREPRISE J.L. SENTERRE were not found.
The main activity of ENTREPRISE J.L. SENTERRE is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE J.L. SENTERRE is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE J.L. SENTERRE, open positions, location of ENTREPRISE J.L. SENTERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE J.L. SENTERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE J.L. SENTERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE J.L. SENTERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE J.L. SENTERRE, employees, financial statistics.