JAN VAN TORNHOUT

Contactgegevens JAN VAN TORNHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN VAN TORNHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN VAN TORNHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TREKWEG 4BA; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93717105 (+32-93717105) 93717105 (+32-93717105)

Fax (fax): +32 (67) 820-37-80 +32 (67) 820-37-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN VAN TORNHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN VAN TORNHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN VAN TORNHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN VAN TORNHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN VAN TORNHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN VAN TORNHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN VAN TORNHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN VAN TORNHOUT
Products information JAN VAN TORNHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE09765441894
Ondernemingsnummer: 8001861572
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 459,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in JAN VAN TORNHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN VAN TORNHOUT
(Get full report from official database of BE for JAN VAN TORNHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN VAN TORNHOUT
Addition kinds of activities for JAN VAN TORNHOUT

17210402. Woningbouwbedrijf | Residential wallcovering contractor
29110505. Wegenmateriaal, bitumineus | Road materials, bituminous
33990106. Zilver poeder | Silver powder
44910200. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
51490104. Verkorting, groente | Shortening, vegetable
56320100. Bontkleding | Fur apparel
56990302. Marine kleding | Marine apparel

Werken bij JAN VAN TORNHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN VAN TORNHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN VAN TORNHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN VAN TORNHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • Onderhoudsmecanicien Tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Inhouse Ontex Buggenhout

    Type: Vaste Job

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmecanicien ter versterking van het team in twee ploegen. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudsmecanicien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud van de geautomatiseerde machines. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de correcte afstemming van de productielijnen. Dit steeds in samenspraak met je team, kwaliteitsverantwoordelijke en ploegbaas.

Zoek naar antwoorden van JAN VAN TORNHOUT in sociale netwerken
Look for responds of JAN VAN TORNHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN VAN TORNHOUT. Laat een reactie achter voor JAN VAN TORNHOUT. JAN VAN TORNHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN VAN TORNHOUT. Leave a respond for JAN VAN TORNHOUT. JAN VAN TORNHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN VAN TORNHOUT op de google maps. Adres en contacten JAN VAN TORNHOUT
Location of JAN VAN TORNHOUT on the google maps. Address and contacts of JAN VAN TORNHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN VAN TORNHOUT JAN VAN TORNHOUT: De Wit Charly BVBA | Framboisier Doré (Le) | PASCAL SOLEME | ERWIN BRUGGEMAN | CARMEN C.R. DE GRAVE

Other related companies as JAN VAN TORNHOUT: De Wit Charly BVBA | Framboisier Doré (Le) | PASCAL SOLEME | ERWIN BRUGGEMAN | CARMEN C.R. DE GRAVE

JAN VAN TORNHOUT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN VAN TORNHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09765441894. Het bedrijf JAN VAN TORNHOUT bevindt zich op het adres: TREKWEG 4BA; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 459,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in JAN VAN TORNHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN VAN TORNHOUT is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN VAN TORNHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN VAN TORNHOUT, openstaande posities, locatie van JAN VAN TORNHOUT op de kaart.

JAN VAN TORNHOUT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN VAN TORNHOUT, company assigned to the tax number BE09765441894. The company JAN VAN TORNHOUT is located at the address: TREKWEG 4BA; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 459,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in JAN VAN TORNHOUT were not found.
The main activity of JAN VAN TORNHOUT is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN VAN TORNHOUT is not available. You also can look at reviews of JAN VAN TORNHOUT, open positions, location of JAN VAN TORNHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN VAN TORNHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN VAN TORNHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN VAN TORNHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN VAN TORNHOUT, employees, financial statistics.