SLEEUWAERT B.

Contactgegevens SLEEUWAERT B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLEEUWAERT B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLEEUWAERT B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTVELDKOUTER 217; 9920; LOVENDEGEM, België

Telefoon (phone): 93725871 (+32-93725871) 93725871 (+32-93725871)

Fax (fax): +32 (53) 868-26-44 +32 (53) 868-26-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLEEUWAERT B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLEEUWAERT B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLEEUWAERT B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLEEUWAERT B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLEEUWAERT B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLEEUWAERT B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLEEUWAERT B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLEEUWAERT B.
Products information SLEEUWAERT B.

BTW identificatienummer (tax): BE03303833007
Ondernemingsnummer: 9988739013
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in SLEEUWAERT B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLEEUWAERT B.
(Get full report from official database of BE for SLEEUWAERT B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLEEUWAERT B.
Addition kinds of activities for SLEEUWAERT B.

025199. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
325504. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
14220000. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
20770301. Vetvertoning, oneetbaar | Grease rendering, inedible
22829905. Garen gooien | Throwing yarn
32610204. Spoeltanks, glanzend china | Flush tanks, vitreous china
34839906. Diepteheffingen en onderdelen (afzetting) | Depth charges and parts (ordnance)
35410504. Tapping machines | Tapping machines
75210102. Inham parkeerplaatsen | Tow-in parking lots
87419904. Hotel of motel management | Hotel or motel management

Werken bij SLEEUWAERT B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLEEUWAERT B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLEEUWAERT B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLEEUWAERT B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: WERKVORMM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van SLEEUWAERT B. in sociale netwerken
Look for responds of SLEEUWAERT B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLEEUWAERT B.. Laat een reactie achter voor SLEEUWAERT B.. SLEEUWAERT B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLEEUWAERT B.. Leave a respond for SLEEUWAERT B.. SLEEUWAERT B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLEEUWAERT B. op de google maps. Adres en contacten SLEEUWAERT B.
Location of SLEEUWAERT B. on the google maps. Address and contacts of SLEEUWAERT B.

Andere gerelateerde bedrijven als come SLEEUWAERT B. SLEEUWAERT B.: Realis Projects | De Kesel Xavier | THIERRY LAMMAR | N. LUX | SISSEL BELGIUM

Other related companies as SLEEUWAERT B.: Realis Projects | De Kesel Xavier | THIERRY LAMMAR | N. LUX | SISSEL BELGIUM

SLEEUWAERT B. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLEEUWAERT B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03303833007. Het bedrijf SLEEUWAERT B. bevindt zich op het adres: OOSTVELDKOUTER 217; 9920; LOVENDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Producten gemaakt in SLEEUWAERT B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLEEUWAERT B. is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLEEUWAERT B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLEEUWAERT B., openstaande posities, locatie van SLEEUWAERT B. op de kaart.

SLEEUWAERT B. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLEEUWAERT B., company assigned to the tax number BE03303833007. The company SLEEUWAERT B. is located at the address: OOSTVELDKOUTER 217; 9920; LOVENDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Products created in SLEEUWAERT B. were not found.
The main activity of SLEEUWAERT B. is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SLEEUWAERT B. is not available. You also can look at reviews of SLEEUWAERT B., open positions, location of SLEEUWAERT B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLEEUWAERT B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLEEUWAERT B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLEEUWAERT B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLEEUWAERT B., employees, financial statistics.