JOZEF MATTHEEUSSEN

Contactgegevens JOZEF MATTHEEUSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF MATTHEEUSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF MATTHEEUSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDGROEFWEG 37; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 36633000 (+32-36633000) 36633000 (+32-36633000)

Fax (fax): +32 (69) 397-44-59 +32 (69) 397-44-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF MATTHEEUSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF MATTHEEUSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF MATTHEEUSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF MATTHEEUSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF MATTHEEUSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF MATTHEEUSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF MATTHEEUSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF MATTHEEUSSEN
Products information JOZEF MATTHEEUSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE06939208984
Ondernemingsnummer: 3380462646
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in JOZEF MATTHEEUSSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF MATTHEEUSSEN
(Get full report from official database of BE for JOZEF MATTHEEUSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF MATTHEEUSSEN
Addition kinds of activities for JOZEF MATTHEEUSSEN

147904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
251401. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
734901. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services
72990502. Party planning service | Party planning service
89990401. Muziek regelen en componeren | Music arranging and composing

Werken bij JOZEF MATTHEEUSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF MATTHEEUSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF MATTHEEUSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF MATTHEEUSSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Logistiek bediende - Expeditie (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Mol, zijn wij op zoek naar een logistiek bediende expeditie Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Verzorgen van de verzending en het opmaken van de transit-, import-, exportdocumenten • Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers • Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers • Onderhouden van contacten met het douanekantooren externe leveranciers • Ontvangen van douaniers • Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting • Stockcontroles uitvoeren

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Ramenwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het wassen van ramen voor o.a kantoren, showrooms..

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van JOZEF MATTHEEUSSEN in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF MATTHEEUSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF MATTHEEUSSEN. Laat een reactie achter voor JOZEF MATTHEEUSSEN. JOZEF MATTHEEUSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF MATTHEEUSSEN. Leave a respond for JOZEF MATTHEEUSSEN. JOZEF MATTHEEUSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF MATTHEEUSSEN op de google maps. Adres en contacten JOZEF MATTHEEUSSEN
Location of JOZEF MATTHEEUSSEN on the google maps. Address and contacts of JOZEF MATTHEEUSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF MATTHEEUSSEN JOZEF MATTHEEUSSEN: Fiduciaire J-P Heusschen et Cie SPRL | MOEREELS | ERICA | R.U.S. STE ODE | RAHMANI GEAMEL

Other related companies as JOZEF MATTHEEUSSEN: Fiduciaire J-P Heusschen et Cie SPRL | MOEREELS | ERICA | R.U.S. STE ODE | RAHMANI GEAMEL

JOZEF MATTHEEUSSEN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF MATTHEEUSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06939208984. Het bedrijf JOZEF MATTHEEUSSEN bevindt zich op het adres: ZANDGROEFWEG 37; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Producten gemaakt in JOZEF MATTHEEUSSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF MATTHEEUSSEN is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF MATTHEEUSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF MATTHEEUSSEN, openstaande posities, locatie van JOZEF MATTHEEUSSEN op de kaart.

JOZEF MATTHEEUSSEN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF MATTHEEUSSEN, company assigned to the tax number BE06939208984. The company JOZEF MATTHEEUSSEN is located at the address: ZANDGROEFWEG 37; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Products created in JOZEF MATTHEEUSSEN were not found.
The main activity of JOZEF MATTHEEUSSEN is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF MATTHEEUSSEN is not available. You also can look at reviews of JOZEF MATTHEEUSSEN, open positions, location of JOZEF MATTHEEUSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF MATTHEEUSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF MATTHEEUSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF MATTHEEUSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF MATTHEEUSSEN, employees, financial statistics.