R.U.S. STE ODE

Contactgegevens R.U.S. STE ODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.U.S. STE ODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.U.S. STE ODE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPRIMONT 27; 6680; SAINTE-ODE, België

Telefoon (phone): 61688870 (+32-61688870) 61688870 (+32-61688870)

Fax (fax): +32 (56) 398-64-42 +32 (56) 398-64-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.U.S. STE ODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.U.S. STE ODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.U.S. STE ODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.U.S. STE ODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.U.S. STE ODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.U.S. STE ODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.U.S. STE ODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.U.S. STE ODE
Products information R.U.S. STE ODE

BTW identificatienummer (tax): BE04595001220
Ondernemingsnummer: 3076416015
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.U.S. STE ODE
(Get full report from official database of BE for R.U.S. STE ODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.U.S. STE ODE
Addition kinds of activities for R.U.S. STE ODE

371405. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
22529901. Verven en afwerken slijtage | Dyeing and finishing hosiery
26720203. Gummed papier: gemaakt van aangekochte materialen | Gummed paper: made from purchased materials
34690203. Keukengerei, huishoudelijk: porselein geëmailleerd | Utensils, household: porcelain enameled
35470203. Galvaniserende lijnen (machines voor de walsbouw) | Galvanizing lines (rolling mill equipment)
72999903. Computer fotografie of portret | Computer photography or portrait

Werken bij R.U.S. STE ODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.U.S. STE ODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.U.S. STE ODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.U.S. STE ODE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk technisch administratief bediende (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor de administratieve opvolging, magazijnbeheer en ondersteuning van technische dienst. Je takenpakket bestaat uit: het magazijn van de technische dienst beheren artikels aan in het software pakket maken technische goederen aankopen offertes aan vragen en opvolgen bestellingen plaatsen en levertijden opvolgen het softwarepakket up to date houden

  • Tijdelijke opdracht - Productiemedewerker - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wetteren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die beschikbaar zijn van begin november tot eind december. Je werkt in een vaste vroege of een vaste late ploeg.

  • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

  • Huishoudelijke hulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen & strijken Tewerkstelling in eigen regio

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Rialto Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van R.U.S. STE ODE in sociale netwerken
Look for responds of R.U.S. STE ODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.U.S. STE ODE. Laat een reactie achter voor R.U.S. STE ODE. R.U.S. STE ODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.U.S. STE ODE. Leave a respond for R.U.S. STE ODE. R.U.S. STE ODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.U.S. STE ODE op de google maps. Adres en contacten R.U.S. STE ODE
Location of R.U.S. STE ODE on the google maps. Address and contacts of R.U.S. STE ODE

Andere gerelateerde bedrijven als come R.U.S. STE ODE R.U.S. STE ODE: Matadi SPRLU | COIFFURE ODETTE | DE KAASHUT | TUINBOUWBEDR. S HERTELEER | DE EKO WINKEL

Other related companies as R.U.S. STE ODE: Matadi SPRLU | COIFFURE ODETTE | DE KAASHUT | TUINBOUWBEDR. S HERTELEER | DE EKO WINKEL

R.U.S. STE ODE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.U.S. STE ODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04595001220. Het bedrijf R.U.S. STE ODE bevindt zich op het adres: SPRIMONT 27; 6680; SAINTE-ODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 703,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van R.U.S. STE ODE is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.U.S. STE ODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.U.S. STE ODE, openstaande posities, locatie van R.U.S. STE ODE op de kaart.

R.U.S. STE ODE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.U.S. STE ODE, company assigned to the tax number BE04595001220. The company R.U.S. STE ODE is located at the address: SPRIMONT 27; 6680; SAINTE-ODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 703,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of R.U.S. STE ODE is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of R.U.S. STE ODE is not available. You also can look at reviews of R.U.S. STE ODE, open positions, location of R.U.S. STE ODE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.U.S. STE ODE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.U.S. STE ODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.U.S. STE ODE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.U.S. STE ODE, employees, financial statistics.