EURO-BATIPLATRE

Contactgegevens EURO-BATIPLATRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO-BATIPLATRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO-BATIPLATRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 42; 7321; BERNISSART, België

Telefoon (phone): 69579371 (+32-69579371) 69579371 (+32-69579371)

Fax (fax): +32 (51) 156-82-95 +32 (51) 156-82-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO-BATIPLATRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO-BATIPLATRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO-BATIPLATRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO-BATIPLATRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO-BATIPLATRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO-BATIPLATRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO-BATIPLATRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO-BATIPLATRE
Products information EURO-BATIPLATRE

BTW identificatienummer (tax): BE05086639404
Ondernemingsnummer: 1684997558
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in EURO-BATIPLATRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Pleisterwerk; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO-BATIPLATRE
(Get full report from official database of BE for EURO-BATIPLATRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO-BATIPLATRE
Addition kinds of activities for EURO-BATIPLATRE

1429. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
09130000. schelpdier | Shellfish
14759901. Apatietwinning | Apatite mining
25150201. Beddengoed, gemonteerd | Bedsprings, assembled
27549900. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
47890101. Car loading | Car loading
50319908. spaanplaat | Particleboard
60119900. Federale reservebanken, nec | Federal reserve banks, nec
86610131. moskeeën | Mosques

Werken bij EURO-BATIPLATRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO-BATIPLATRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO-BATIPLATRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO-BATIPLATRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Thuisverpleging regio Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Dit kan in een voltijdse of 4/5/de tewerkstelling. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • Operator 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Wijnegem, Schilde en Brecht (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Brecht en Sint-Job.

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Studentenjob

    Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

Zoek naar antwoorden van EURO-BATIPLATRE in sociale netwerken
Look for responds of EURO-BATIPLATRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO-BATIPLATRE. Laat een reactie achter voor EURO-BATIPLATRE. EURO-BATIPLATRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO-BATIPLATRE. Leave a respond for EURO-BATIPLATRE. EURO-BATIPLATRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO-BATIPLATRE op de google maps. Adres en contacten EURO-BATIPLATRE
Location of EURO-BATIPLATRE on the google maps. Address and contacts of EURO-BATIPLATRE

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO-BATIPLATRE EURO-BATIPLATRE: SPORTHAL MARKEVALLEI | Desiere N & J NV | VCLB-CENTRUM | Hauspie J-M | Clipoo

Other related companies as EURO-BATIPLATRE: SPORTHAL MARKEVALLEI | Desiere N & J NV | VCLB-CENTRUM | Hauspie J-M | Clipoo

EURO-BATIPLATRE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO-BATIPLATRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05086639404. Het bedrijf EURO-BATIPLATRE bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 42; 7321; BERNISSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Pleisterwerk; Woningbouw. Producten gemaakt in EURO-BATIPLATRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO-BATIPLATRE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO-BATIPLATRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO-BATIPLATRE, openstaande posities, locatie van EURO-BATIPLATRE op de kaart.

EURO-BATIPLATRE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO-BATIPLATRE, company assigned to the tax number BE05086639404. The company EURO-BATIPLATRE is located at the address: RUE ALBERT IER 42; 7321; BERNISSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Pleisterwerk; Woningbouw. Products created in EURO-BATIPLATRE were not found.
The main activity of EURO-BATIPLATRE is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO-BATIPLATRE is not available. You also can look at reviews of EURO-BATIPLATRE, open positions, location of EURO-BATIPLATRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO-BATIPLATRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO-BATIPLATRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO-BATIPLATRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO-BATIPLATRE, employees, financial statistics.