ALAIN PIRMEZ

Contactgegevens ALAIN PIRMEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN PIRMEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN PIRMEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FONTAINE ST.-PIERRE 2; 5330; ASSESSE, België

Telefoon (phone): 83656547 (+32-83656547) 83656547 (+32-83656547)

Fax (fax): +32 (53) 945-39-99 +32 (53) 945-39-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN PIRMEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN PIRMEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN PIRMEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN PIRMEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN PIRMEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN PIRMEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN PIRMEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN PIRMEZ
Products information ALAIN PIRMEZ

BTW identificatienummer (tax): BE03861389160
Ondernemingsnummer: 2880035400
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 287,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ALAIN PIRMEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN PIRMEZ
(Get full report from official database of BE for ALAIN PIRMEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN PIRMEZ
Addition kinds of activities for ALAIN PIRMEZ

14599902. Burley mijnbouw | Burley mining
36340512. Tandenborstels, elektrisch | Toothbrushes, electric
37140106. Krukassen assemblage, motorvoertuig | Crankshaft assemblies, motor vehicle
50230401. Carpets | Carpets
51370411. Sjaals, vrouwen en kinderen | Scarves, women's and children's
51450202. Noten, gezouten of geroosterd | Nuts, salted or roasted
55419901. Vulstations, benzine | Filling stations, gasoline

Werken bij ALAIN PIRMEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN PIRMEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN PIRMEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN PIRMEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

  • Deeltijdse bewakingsagent banksector (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio NUKERKE (NUKERKE)

    Regio: NUKERKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van ALAIN PIRMEZ in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN PIRMEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN PIRMEZ. Laat een reactie achter voor ALAIN PIRMEZ. ALAIN PIRMEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN PIRMEZ. Leave a respond for ALAIN PIRMEZ. ALAIN PIRMEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN PIRMEZ op de google maps. Adres en contacten ALAIN PIRMEZ
Location of ALAIN PIRMEZ on the google maps. Address and contacts of ALAIN PIRMEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN PIRMEZ ALAIN PIRMEZ: FA. DECOSTER | BURMAH | JOSE THOMAS | TIF TONIC | C S DIAMONDS

Other related companies as ALAIN PIRMEZ: FA. DECOSTER | BURMAH | JOSE THOMAS | TIF TONIC | C S DIAMONDS

ALAIN PIRMEZ is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN PIRMEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03861389160. Het bedrijf ALAIN PIRMEZ bevindt zich op het adres: RUE FONTAINE ST.-PIERRE 2; 5330; ASSESSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 287,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging. Producten gemaakt in ALAIN PIRMEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALAIN PIRMEZ is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN PIRMEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN PIRMEZ, openstaande posities, locatie van ALAIN PIRMEZ op de kaart.

ALAIN PIRMEZ is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN PIRMEZ, company assigned to the tax number BE03861389160. The company ALAIN PIRMEZ is located at the address: RUE FONTAINE ST.-PIERRE 2; 5330; ASSESSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 287,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging. Products created in ALAIN PIRMEZ were not found.
The main activity of ALAIN PIRMEZ is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN PIRMEZ is not available. You also can look at reviews of ALAIN PIRMEZ, open positions, location of ALAIN PIRMEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN PIRMEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN PIRMEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN PIRMEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN PIRMEZ, employees, financial statistics.