BUREAU DE WITTE & MOREL

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • BUREAU DE WITTE & MOREL
Private companiesSocial Services • BUREAU DE WITTE & MOREL

Contactgegevens BUREAU DE WITTE & MOREL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU DE WITTE & MOREL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU DE WITTE & MOREL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOE ENGLISHSTRAAT 54; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32701232 32701232

Fax (fax): +32 (58) 170-20-81 +32 (58) 170-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU DE WITTE & MOREL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU DE WITTE & MOREL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU DE WITTE & MOREL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU DE WITTE & MOREL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU DE WITTE & MOREL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU DE WITTE & MOREL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU DE WITTE & MOREL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU DE WITTE & MOREL
Products information BUREAU DE WITTE & MOREL

BTW identificatienummer (tax): BE09553955078
Ondernemingsnummer: 7594818115
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 152,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BUREAU DE WITTE & MOREL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Werk and personeelsselectie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU DE WITTE & MOREL
(Get full report from official database of BE for BUREAU DE WITTE & MOREL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU DE WITTE & MOREL
Addition kinds of activities for BUREAU DE WITTE & MOREL

2675. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
393199. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
20929907. Seafoods, bevroren: bereid | Seafoods, frozen: prepared
56320102. bontwerkers | Furriers
89990303. Ghost schrijven | Ghost writing

Werken bij BUREAU DE WITTE & MOREL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU DE WITTE & MOREL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU DE WITTE & MOREL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU DE WITTE & MOREL. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Piekfijn Hageland is dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in regio Geel

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van BUREAU DE WITTE & MOREL in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU DE WITTE & MOREL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU DE WITTE & MOREL. Laat een reactie achter voor BUREAU DE WITTE & MOREL. BUREAU DE WITTE & MOREL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU DE WITTE & MOREL. Leave a respond for BUREAU DE WITTE & MOREL. BUREAU DE WITTE & MOREL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU DE WITTE & MOREL op de google maps. Adres en contacten BUREAU DE WITTE & MOREL
Location of BUREAU DE WITTE & MOREL on the google maps. Address and contacts of BUREAU DE WITTE & MOREL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU DE WITTE & MOREL BUREAU DE WITTE & MOREL: FLCACTUS SPRL | MARC LAMMENS | MISTER PETFOOD BVBA | LAGUNA SURFCLUB | LOUIS-PHILIPPE CLEMENT

Other related companies as BUREAU DE WITTE & MOREL: FLCACTUS SPRL | MARC LAMMENS | MISTER PETFOOD BVBA | LAGUNA SURFCLUB | LOUIS-PHILIPPE CLEMENT

BUREAU DE WITTE & MOREL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU DE WITTE & MOREL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09553955078. Het bedrijf BUREAU DE WITTE & MOREL bevindt zich op het adres: JOE ENGLISHSTRAAT 54; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 152,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Werk and personeelsselectie. Producten gemaakt in BUREAU DE WITTE & MOREL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU DE WITTE & MOREL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU DE WITTE & MOREL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU DE WITTE & MOREL, openstaande posities, locatie van BUREAU DE WITTE & MOREL op de kaart.

BUREAU DE WITTE & MOREL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU DE WITTE & MOREL, company assigned to the tax number BE09553955078. The company BUREAU DE WITTE & MOREL is located at the address: JOE ENGLISHSTRAAT 54; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 152,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Werk and personeelsselectie. Products created in BUREAU DE WITTE & MOREL were not found.
The main activity of BUREAU DE WITTE & MOREL is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU DE WITTE & MOREL is not available. You also can look at reviews of BUREAU DE WITTE & MOREL, open positions, location of BUREAU DE WITTE & MOREL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU DE WITTE & MOREL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU DE WITTE & MOREL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU DE WITTE & MOREL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU DE WITTE & MOREL, employees, financial statistics.