YELLOW WINDOW MANAG.CONS.

Contactgegevens YELLOW WINDOW MANAG.CONS.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YELLOW WINDOW MANAG.CONS.: address, phone, fax, email, website, opening hours

YELLOW WINDOW MANAG.CONS.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BALANSSTRAAT 115; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32410024 32410024

Fax (fax): +32 (83) 968-85-93 +32 (83) 968-85-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YELLOW WINDOW MANAG.CONS.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YELLOW WINDOW MANAG.CONS."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YELLOW WINDOW MANAG.CONS."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YELLOW WINDOW MANAG.CONS., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YELLOW WINDOW MANAG.CONS.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YELLOW WINDOW MANAG.CONS., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YELLOW WINDOW MANAG.CONS.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YELLOW WINDOW MANAG.CONS.
Products information YELLOW WINDOW MANAG.CONS.

BTW identificatienummer (tax): BE02886627197
Ondernemingsnummer: 5749389648
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in YELLOW WINDOW MANAG.CONS. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Informaticaconsulenten; Marktonderzoekbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YELLOW WINDOW MANAG.CONS.
(Get full report from official database of BE for YELLOW WINDOW MANAG.CONS.)

Aanvulling soorten activiteiten voor YELLOW WINDOW MANAG.CONS.
Addition kinds of activities for YELLOW WINDOW MANAG.CONS.

306909. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
20910303. Kabeljauw, gepekeld | Codfish, pickled
24930303. hardboard | Hardboard
34110102. Drankblikken, metaal: behalve bier | Beverage cans, metal: except beer
36790204. Opnamekoppen, spraak- en muziekapparatuur | Recording heads, speech and musical equipment
51820100. Wijn | Wine
63219902. Ziektekostenverzekering | Disability health insurance
83220101. Volwassen kinderdagverblijf | Adult day care center

Werken bij YELLOW WINDOW MANAG.CONS.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YELLOW WINDOW MANAG.CONS.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YELLOW WINDOW MANAG.CONS.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YELLOW WINDOW MANAG.CONS.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van YELLOW WINDOW MANAG.CONS. in sociale netwerken
Look for responds of YELLOW WINDOW MANAG.CONS. in social networks

Lees alle opmerkingen voor YELLOW WINDOW MANAG.CONS.. Laat een reactie achter voor YELLOW WINDOW MANAG.CONS.. YELLOW WINDOW MANAG.CONS. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YELLOW WINDOW MANAG.CONS.. Leave a respond for YELLOW WINDOW MANAG.CONS.. YELLOW WINDOW MANAG.CONS. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YELLOW WINDOW MANAG.CONS. op de google maps. Adres en contacten YELLOW WINDOW MANAG.CONS.
Location of YELLOW WINDOW MANAG.CONS. on the google maps. Address and contacts of YELLOW WINDOW MANAG.CONS.

Andere gerelateerde bedrijven als come YELLOW WINDOW MANAG.CONS. YELLOW WINDOW MANAG.CONS.: FLTEGELHANDEL KWANTEN NV | ANDRE LEJEUNE | Ingelaere W | LOUIS SUYS | Schoonzicht ('t)

Other related companies as YELLOW WINDOW MANAG.CONS.: FLTEGELHANDEL KWANTEN NV | ANDRE LEJEUNE | Ingelaere W | LOUIS SUYS | Schoonzicht ('t)

YELLOW WINDOW MANAG.CONS. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YELLOW WINDOW MANAG.CONS., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02886627197. Het bedrijf YELLOW WINDOW MANAG.CONS. bevindt zich op het adres: BALANSSTRAAT 115; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 195,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Informaticaconsulenten; Marktonderzoekbureaus. Producten gemaakt in YELLOW WINDOW MANAG.CONS. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YELLOW WINDOW MANAG.CONS. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YELLOW WINDOW MANAG.CONS. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YELLOW WINDOW MANAG.CONS., openstaande posities, locatie van YELLOW WINDOW MANAG.CONS. op de kaart.

YELLOW WINDOW MANAG.CONS. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is YELLOW WINDOW MANAG.CONS., company assigned to the tax number BE02886627197. The company YELLOW WINDOW MANAG.CONS. is located at the address: BALANSSTRAAT 115; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 195,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Informaticaconsulenten; Marktonderzoekbureaus. Products created in YELLOW WINDOW MANAG.CONS. were not found.
The main activity of YELLOW WINDOW MANAG.CONS. is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of YELLOW WINDOW MANAG.CONS. is not available. You also can look at reviews of YELLOW WINDOW MANAG.CONS., open positions, location of YELLOW WINDOW MANAG.CONS. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YELLOW WINDOW MANAG.CONS., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YELLOW WINDOW MANAG.CONS., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YELLOW WINDOW MANAG.CONS., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YELLOW WINDOW MANAG.CONS., employees, financial statistics.