VOLKERT ADVIES

Particuliere bedrijvenLegale diensten • VOLKERT ADVIES
Private companiesLegal Services • VOLKERT ADVIES

Contactgegevens VOLKERT ADVIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLKERT ADVIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLKERT ADVIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROSIERSLEI 11; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36851595 (+32-36851595) 36851595 (+32-36851595)

Fax (fax): +32 (13) 248-91-39 +32 (13) 248-91-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLKERT ADVIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLKERT ADVIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLKERT ADVIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLKERT ADVIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLKERT ADVIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLKERT ADVIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLKERT ADVIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLKERT ADVIES
Products information VOLKERT ADVIES

BTW identificatienummer (tax): BE07943634033
Ondernemingsnummer: 6038330078
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in VOLKERT ADVIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLKERT ADVIES
(Get full report from official database of BE for VOLKERT ADVIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLKERT ADVIES
Addition kinds of activities for VOLKERT ADVIES

147499. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
733601. Kunstontwerp diensten | Art design services
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo
50879907. Verplaatsende apparatuur en benodigdheden | Moving equipment and supplies
65310106. Verkoopmakelaar, onroerend goed | Selling agent, real estate
87480100. Testdiensten | Testing services

Werken bij VOLKERT ADVIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLKERT ADVIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLKERT ADVIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLKERT ADVIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • LOODGIETER (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je start van nul op een werf tot de volledige afwerking van sanitair en centrale verwarming. - Kap en slijpwerk. - Het trekken van alle leidingen voor gast - water - electriciteit - Installatie van badkamer meubelen, hangen van wc's, plaatsen van radiatoren en ketels. - Douchecabines plaatsen

  • Chauffeur C/E - bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een chauffeur C/E - Bouw Laden en lossen van beton, asfalt, boordstenen,...

  • Glassnijder (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde glassnijder

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • STUDENT SUPERMARKT OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Gezocht: gemotiveerde jobstudent die wil werken in een supermarkt in Oostkamp. taken: kassawerk doen rekken aanvullen in kalmere periode meehelpen aan een specifieke afdeling

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

Zoek naar antwoorden van VOLKERT ADVIES in sociale netwerken
Look for responds of VOLKERT ADVIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLKERT ADVIES. Laat een reactie achter voor VOLKERT ADVIES. VOLKERT ADVIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLKERT ADVIES. Leave a respond for VOLKERT ADVIES. VOLKERT ADVIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLKERT ADVIES op de google maps. Adres en contacten VOLKERT ADVIES
Location of VOLKERT ADVIES on the google maps. Address and contacts of VOLKERT ADVIES

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLKERT ADVIES VOLKERT ADVIES: RENMANS | Cosy Interiors BVBA | Costa Filipe | Janssens Vera | JOS VAN CAMPENHOUT

Other related companies as VOLKERT ADVIES: RENMANS | Cosy Interiors BVBA | Costa Filipe | Janssens Vera | JOS VAN CAMPENHOUT

VOLKERT ADVIES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLKERT ADVIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07943634033. Het bedrijf VOLKERT ADVIES bevindt zich op het adres: ROSIERSLEI 11; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in VOLKERT ADVIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLKERT ADVIES is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLKERT ADVIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLKERT ADVIES, openstaande posities, locatie van VOLKERT ADVIES op de kaart.

VOLKERT ADVIES is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLKERT ADVIES, company assigned to the tax number BE07943634033. The company VOLKERT ADVIES is located at the address: ROSIERSLEI 11; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in VOLKERT ADVIES were not found.
The main activity of VOLKERT ADVIES is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLKERT ADVIES is not available. You also can look at reviews of VOLKERT ADVIES, open positions, location of VOLKERT ADVIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLKERT ADVIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLKERT ADVIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLKERT ADVIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLKERT ADVIES, employees, financial statistics.