SG ADVIES

Contactgegevens SG ADVIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SG ADVIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SG ADVIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ABELENLAAN 56; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 36648038 (+32-36648038) 36648038 (+32-36648038)

Fax (fax): +32 (59) 165-73-63 +32 (59) 165-73-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SG ADVIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SG ADVIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SG ADVIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SG ADVIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SG ADVIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SG ADVIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SG ADVIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SG ADVIES
Products information SG ADVIES

BTW identificatienummer (tax): BE04232727050
Ondernemingsnummer: 6072662353
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in SG ADVIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SG ADVIES
(Get full report from official database of BE for SG ADVIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SG ADVIES
Addition kinds of activities for SG ADVIES

244803. Skids, hout en hout met metaal | Skids, wood and wood with metal
20210000. Creamery boter | Creamery butter
32720306. Fonteinen, beton | Fountains, concrete
37280110. Fuselage assemblage, vliegtuigen | Fuselage assembly, aircraft
87330203. Educatief onderzoeksbureau | Educational research agency

Werken bij SG ADVIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SG ADVIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SG ADVIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SG ADVIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Orpickers gezocht/grobbendonk/2 ploegen (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers in Grobbendonk in zowel vroege als late (afwisselend 2-ploegen). Klaar om deze week of volgende week op te starten? Interesse om te werken als magazijnier? Kan je nauwkeurig werken? Dan is deze job misschien iets voor jou...

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Poetshulp Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Kortenberg-Bertem (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Kortenberg-Bertem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

  • kassier - winkelbediende (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: SPAR

    Type: Flexijob

    u staat in voor de ontvangst en afhandeling van klanten aan de kassa. naast kassawerk, vul je ook de winkel aan en hou je de kassa omgeving proper. de afdeling groeten en fruit ziet er altijd fris uit onder uw supervisie

Zoek naar antwoorden van SG ADVIES in sociale netwerken
Look for responds of SG ADVIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SG ADVIES. Laat een reactie achter voor SG ADVIES. SG ADVIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SG ADVIES. Leave a respond for SG ADVIES. SG ADVIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SG ADVIES op de google maps. Adres en contacten SG ADVIES
Location of SG ADVIES on the google maps. Address and contacts of SG ADVIES

Andere gerelateerde bedrijven als come SG ADVIES SG ADVIES: MARICHAL | Fisoma BVBA | Taverne du Palais | STEFAN DEVOS | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Other related companies as SG ADVIES: MARICHAL | Fisoma BVBA | Taverne du Palais | STEFAN DEVOS | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

SG ADVIES is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SG ADVIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232727050. Het bedrijf SG ADVIES bevindt zich op het adres: ABELENLAAN 56; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in SG ADVIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SG ADVIES is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SG ADVIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SG ADVIES, openstaande posities, locatie van SG ADVIES op de kaart.

SG ADVIES is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SG ADVIES, company assigned to the tax number BE04232727050. The company SG ADVIES is located at the address: ABELENLAAN 56; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in SG ADVIES were not found.
The main activity of SG ADVIES is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SG ADVIES is not available. You also can look at reviews of SG ADVIES, open positions, location of SG ADVIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SG ADVIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SG ADVIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SG ADVIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SG ADVIES, employees, financial statistics.