MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING

Contactgegevens MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING: address, phone, fax, email, website, opening hours

MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. MAC LEODSTRAAT 1; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92110028 (+32-92110028) 92110028 (+32-92110028)

Fax (fax): +32 (53) 667-69-88 +32 (53) 667-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING
Products information MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING

BTW identificatienummer (tax): BE06734863281
Ondernemingsnummer: 1304046630
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING
(Get full report from official database of BE for MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING)

Aanvulling soorten activiteiten voor MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING
Addition kinds of activities for MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING

22810304. Zijden garen, gesponnen | Silk yarn, spun
28191001. Bleekpoeder, kalk bleekverbindingen | Bleaching powder, lime bleaching compounds
33579904. Automotive draad en kabel, behalve ontstekingsset: nonferrous | Automotive wire and cable, except ignition sets: nonferrous
39490404. Sneeuwschoenen | Snow skis
50139902. Stoel hoezen | Seat covers

Werken bij MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING. Looking for open vacancies in other companies

  • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

  • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

  • TORENKRAANBESTUURDER/MONTAGEKRAAN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Eeklo zijn we op zoek naar een torenkraanbestuurder/montagekraan machinist. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Onthaalmedewerker / Host(ess) HORECA - Kasteel de Plaisance - Ieper (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde host(ess) - Onthaalmedewerk(st)er (m/v) die kan werken als student of flexijob tijdens het weekend. Werkuren Zaterdag van 18u00 tot 24u00 Zondag van 11u00 tot 17u00 Taken Klanten ontvangen en begeleiden naar de tafel. Informatie verschaffen m.b.t. menu / buffet. Bestellingen opnemen / doorgeven aan het zaalpersoneel. Verzorgen van de vestiaire. Polsen naar klantentevredenheid en behandelen van vragen. Helpen waar nodig.

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING in sociale netwerken
Look for responds of MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING in social networks

Lees alle opmerkingen voor MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING. Laat een reactie achter voor MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING. MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING. Leave a respond for MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING. MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING op de google maps. Adres en contacten MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING
Location of MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING on the google maps. Address and contacts of MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING

Andere gerelateerde bedrijven als come MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING: LUC VANVEUREN | DVV | CHANTAL VAN HASSELT | CECCALAB | ALBERT LOWY

Other related companies as MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING: LUC VANVEUREN | DVV | CHANTAL VAN HASSELT | CECCALAB | ALBERT LOWY

MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06734863281. Het bedrijf MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING bevindt zich op het adres: J. MAC LEODSTRAAT 1; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING, openstaande posities, locatie van MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING op de kaart.

MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING, company assigned to the tax number BE06734863281. The company MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING is located at the address: J. MAC LEODSTRAAT 1; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING were not found.
The main activity of MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING is not available. You also can look at reviews of MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING, open positions, location of MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MDR DISTRIBUTION & FRANCHISING, employees, financial statistics.