INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING
Private companiesOil and Gas Extraction • INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING

Contactgegevens INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE DE MAISON 57; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87232252 (+32-87232252) 87232252 (+32-87232252)

Fax (fax): +32 (53) 248-99-16 +32 (53) 248-99-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING
Products information INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE09582519531
Ondernemingsnummer: 9917327880
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING
(Get full report from official database of BE for INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING
Addition kinds of activities for INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING

326102. Loodgieterswerk, glanzend china | Plumbing fixtures, vitreous china
508799. Apparatuur voor de inrichting van de dienstverlening, nec | Service establishment equipment, nec
721302. Linnengoed, kleding | Linen supply, clothing
30690311. Natte pakken, rubber | Wet suits, rubber
35310809. Grijpers: steen, hout, enz. | Grapples: rock, wood, etc.
36340206. Juice extractors, elektrisch | Juice extractors, electric
36340308. Ventilatoren, propeller (venster type): huishouden | Fans, propeller (window type): household
38420202. Applicators, katoen getipt | Applicators, cotton tipped
91210403. Wetgevende instanties, provincie overheid | Legislative bodies, county government

Werken bij INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Stoffeerder | Dagdienst | Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het stofferen van boxsprings. Je hebt ook voor detail en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Daarnast werk je samen met alle andere afdelingen om kwaliteit te verzekeren.

  • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING. Laat een reactie achter voor INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING. INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING. Leave a respond for INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING. INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING op de google maps. Adres en contacten INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING
Location of INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING on the google maps. Address and contacts of INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING: CURO | Résidence d'Outremeuse | NEW DINAD?COR | HERMANS ETABLISSEMENTEN | ANNIE SANTERMANS

Other related companies as INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING: CURO | Résidence d'Outremeuse | NEW DINAD?COR | HERMANS ETABLISSEMENTEN | ANNIE SANTERMANS

INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09582519531. Het bedrijf INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING bevindt zich op het adres: DR?VE DE MAISON 57; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING, openstaande posities, locatie van INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING op de kaart.

INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING, company assigned to the tax number BE09582519531. The company INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING is located at the address: DR?VE DE MAISON 57; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING were not found.
The main activity of INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING is not available. You also can look at reviews of INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING, open positions, location of INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERNATIONAL DEVELOPMENT & CONSULTING, employees, financial statistics.