FONDATION ANDR? OLEFFE

Contactgegevens FONDATION ANDR? OLEFFE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FONDATION ANDR? OLEFFE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FONDATION ANDR? OLEFFE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LOUVAIN 563; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 23531870 (+32-23531870) 23531870 (+32-23531870)

Fax (fax): +32 (65) 554-59-64 +32 (65) 554-59-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FONDATION ANDR? OLEFFE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FONDATION ANDR? OLEFFE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FONDATION ANDR? OLEFFE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FONDATION ANDR? OLEFFE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FONDATION ANDR? OLEFFE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FONDATION ANDR? OLEFFE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FONDATION ANDR? OLEFFE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FONDATION ANDR? OLEFFE
Products information FONDATION ANDR? OLEFFE

BTW identificatienummer (tax): BE07425079345
Ondernemingsnummer: 5414306640
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FONDATION ANDR? OLEFFE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FONDATION ANDR? OLEFFE
(Get full report from official database of BE for FONDATION ANDR? OLEFFE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FONDATION ANDR? OLEFFE
Addition kinds of activities for FONDATION ANDR? OLEFFE

873200. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type
38619904. Schermen, projectie | Screens, projection
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
73890702. Meubelen afwerking | Furniture finishing

Werken bij FONDATION ANDR? OLEFFE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FONDATION ANDR? OLEFFE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FONDATION ANDR? OLEFFE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FONDATION ANDR? OLEFFE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecaniekers gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben je verantwoordelijk om verschillende bedrijven operationeel te houden. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, detecteert storingen en lost deze op aan de hand van herstellingen, vervangingen,… op locatie in heel Oost-Vlaanderen.

  • Magazijnmedewerkers gezocht voor Toyota Diest, 2-ploegen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een distributeur van auto onderdelen wiens warehouse gelegen is in Halen, zoeken we ervaren heftruckchauffeurs/magazijniers met heftruckattest. In Halen worden alle bestellingen klaargemaakt en verzonden. Er zijn in het totaal 8 verschillende afdelingen binnen het warehouse, met elk zijn eigen takenpakket.

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • ervaren reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor de grote internationale speler in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar ervaren en gedreven reachtruckchauffeurs. een veelzijdige job waar je ingezet kan worden op verschillende afdelingen binnen het bedrijf en waar je jouw skills nog extra kan verbeteren. je doet picking, recieving, wegzetten van goederen, laden en lossen en zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste plaats in het magazijn terecht komen. een attest is geen vereiste, er is wel een praktische en theoretische test binnen Katoen Natie zelf.

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van FONDATION ANDR? OLEFFE in sociale netwerken
Look for responds of FONDATION ANDR? OLEFFE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FONDATION ANDR? OLEFFE. Laat een reactie achter voor FONDATION ANDR? OLEFFE. FONDATION ANDR? OLEFFE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FONDATION ANDR? OLEFFE. Leave a respond for FONDATION ANDR? OLEFFE. FONDATION ANDR? OLEFFE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FONDATION ANDR? OLEFFE op de google maps. Adres en contacten FONDATION ANDR? OLEFFE
Location of FONDATION ANDR? OLEFFE on the google maps. Address and contacts of FONDATION ANDR? OLEFFE

Andere gerelateerde bedrijven als come FONDATION ANDR? OLEFFE FONDATION ANDR? OLEFFE: E. TALLON | T.C. BRAINE-LE-CH?TEAU | Argos SA | Huge Isabelle | HORIZON

Other related companies as FONDATION ANDR? OLEFFE: E. TALLON | T.C. BRAINE-LE-CH?TEAU | Argos SA | Huge Isabelle | HORIZON

FONDATION ANDR? OLEFFE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FONDATION ANDR? OLEFFE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07425079345. Het bedrijf FONDATION ANDR? OLEFFE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LOUVAIN 563; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in FONDATION ANDR? OLEFFE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FONDATION ANDR? OLEFFE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FONDATION ANDR? OLEFFE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FONDATION ANDR? OLEFFE, openstaande posities, locatie van FONDATION ANDR? OLEFFE op de kaart.

FONDATION ANDR? OLEFFE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FONDATION ANDR? OLEFFE, company assigned to the tax number BE07425079345. The company FONDATION ANDR? OLEFFE is located at the address: CHAUSS?E DE LOUVAIN 563; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in FONDATION ANDR? OLEFFE were not found.
The main activity of FONDATION ANDR? OLEFFE is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FONDATION ANDR? OLEFFE is not available. You also can look at reviews of FONDATION ANDR? OLEFFE, open positions, location of FONDATION ANDR? OLEFFE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FONDATION ANDR? OLEFFE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FONDATION ANDR? OLEFFE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FONDATION ANDR? OLEFFE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FONDATION ANDR? OLEFFE, employees, financial statistics.