CKZ ANTWERPEN

Contactgegevens CKZ ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CKZ ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CKZ ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): F WILLIOTSTRAAT 9; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32804700 32804700

Fax (fax): +32 (15) 463-44-63 +32 (15) 463-44-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CKZ ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CKZ ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CKZ ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CKZ ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CKZ ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CKZ ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CKZ ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CKZ ANTWERPEN
Products information CKZ ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE06812042236
Ondernemingsnummer: 8185058593
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CKZ ANTWERPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CKZ ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for CKZ ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CKZ ANTWERPEN
Addition kinds of activities for CKZ ANTWERPEN

7376. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
36630200. Televisie-omroep- en communicatieapparatuur | Television broadcasting and communications equipment
38510101. Brillen, lenzen en frames | Eyeglasses, lenses and frames
47890103. Log laden en lossen | Log loading and unloading
50230205. Vellen, textiel | Sheets, textile

Werken bij CKZ ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CKZ ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CKZ ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CKZ ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur met ervaring - attest niet vereist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Trucks zijn we op zoek naar vorkliftchauffeurs! Jij zorgt voor het tijdig en correct aanleveren van de goederen aan de productielijn. Hiervoor gebruik je een heftruck, reachtruck of tugger.

  • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • Volvo zoekt: Polyvalent arbeider productie en logistiek (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als logistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meer (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

Zoek naar antwoorden van CKZ ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of CKZ ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CKZ ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor CKZ ANTWERPEN. CKZ ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CKZ ANTWERPEN. Leave a respond for CKZ ANTWERPEN. CKZ ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CKZ ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten CKZ ANTWERPEN
Location of CKZ ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of CKZ ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CKZ ANTWERPEN CKZ ANTWERPEN: Evasion ASBL | BELLAERT | GAETAN MARCHAND | Gandor Boetiek | Muziekuitgeverij De Smet BVBA

Other related companies as CKZ ANTWERPEN: Evasion ASBL | BELLAERT | GAETAN MARCHAND | Gandor Boetiek | Muziekuitgeverij De Smet BVBA

CKZ ANTWERPEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CKZ ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06812042236. Het bedrijf CKZ ANTWERPEN bevindt zich op het adres: F WILLIOTSTRAAT 9; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in CKZ ANTWERPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CKZ ANTWERPEN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CKZ ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CKZ ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van CKZ ANTWERPEN op de kaart.

CKZ ANTWERPEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CKZ ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE06812042236. The company CKZ ANTWERPEN is located at the address: F WILLIOTSTRAAT 9; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in CKZ ANTWERPEN were not found.
The main activity of CKZ ANTWERPEN is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CKZ ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of CKZ ANTWERPEN, open positions, location of CKZ ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CKZ ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CKZ ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CKZ ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CKZ ANTWERPEN, employees, financial statistics.