FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV

Contactgegevens FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Georges Benoidtln. 21 1170 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-72-20-62 32-26-72-20-62

Fax (fax): 32-26-73-93-92 32-26-73-93-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV
Products information FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV

BTW identificatienummer (tax): BE05383819580
Ondernemingsnummer: 9059570312
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating, industrial - installations and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV
(Get full report from official database of BE for FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV
Addition kinds of activities for FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV

513705. Kinderartikelen | Children's goods
20350106. Geurstoffen, zeevruchten-sauzen (behalve tomaat en droog) | Seasonings, seafood sauces (except tomato and dry)
23370201. Capes, behalve bont of rubber: vrouwen, misses 'en junioren' | Capes, except fur or rubber: women's, misses', and juniors'
25219900. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
28650206. naftaline | Naphthalene
50459906. Mainframe computers | Mainframe computers
73190000. Reclame, anders | Advertising, nec

Werken bij FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • Kaaioperator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de op- en overslag van vloeibaar bulkgoed in de Antwerpse haven zijn we op zoek naar een kaaioperator. Je zal de ogen en oren zijn van de controlekameroperators en je takenpakket zal vooral bestaan uit: Buiten schepen en lichters aan- en afkoppelen de controle van de pompen en leidingen het onderhouden van het tankenpark

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV. Laat een reactie achter voor FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV. FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV. Leave a respond for FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV. FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV op de google maps. Adres en contacten FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV
Location of FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV on the google maps. Address and contacts of FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV: TREMBLOY LEONARD ELT | IMMOHYP | 'T JAGERKE (RAENAC BVBA) | ?T GEEL GRILLEKE | JEF WALBERS

Other related companies as FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV: TREMBLOY LEONARD ELT | IMMOHYP | 'T JAGERKE (RAENAC BVBA) | ?T GEEL GRILLEKE | JEF WALBERS

FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05383819580. Het bedrijf FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV bevindt zich op het adres: Georges Benoidtln. 21 1170 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 745,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Heating, industrial - installations and equipment. Producten gemaakt in FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV, openstaande posities, locatie van FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV op de kaart.

FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV, company assigned to the tax number BE05383819580. The company FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV is located at the address: Georges Benoidtln. 21 1170 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 745,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Heating, industrial - installations and equipment. Products created in FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV were not found.
The main activity of FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV is not available. You also can look at reviews of FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV, open positions, location of FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSOCIETE COMMERCIALE SOVAC NV, employees, financial statistics.