BACK TO BASIC BUSINESS

Contactgegevens BACK TO BASIC BUSINESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BACK TO BASIC BUSINESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BACK TO BASIC BUSINESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKRIJKLAAN 2; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22536441 (+32-22536441) 22536441 (+32-22536441)

Fax (fax): +32 (14) 472-85-47 +32 (14) 472-85-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BACK TO BASIC BUSINESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BACK TO BASIC BUSINESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BACK TO BASIC BUSINESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BACK TO BASIC BUSINESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BACK TO BASIC BUSINESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BACK TO BASIC BUSINESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BACK TO BASIC BUSINESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BACK TO BASIC BUSINESS
Products information BACK TO BASIC BUSINESS

BTW identificatienummer (tax): BE02151367187
Ondernemingsnummer: 5245941162
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BACK TO BASIC BUSINESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BACK TO BASIC BUSINESS
(Get full report from official database of BE for BACK TO BASIC BUSINESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BACK TO BASIC BUSINESS
Addition kinds of activities for BACK TO BASIC BUSINESS

8699. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
764101. Bekleding werk | Upholstery work
769920. Diensten aanpassen | Customizing services
20910309. Vis eieren: verpakt voor gebruik als aas | Fish eggs: packaged for use as bait
24480101. Lading containers, hout | Cargo containers, wood
30890309. Platte panelen, kunststoffen | Flat panels, plastics
63119905. Juridische reserve levensverzekering | Legal reserve life insurance
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction
87330202. Economisch onderzoek, niet-commercieel | Economic research, noncommercial

Werken bij BACK TO BASIC BUSINESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BACK TO BASIC BUSINESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BACK TO BASIC BUSINESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BACK TO BASIC BUSINESS. Looking for open vacancies in other companies

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Dakdekker hellende daken (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn we opzoek naar een dakwerker hellende daken. Je kan al enige ervaring voorleggen als dakdekker..

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

  • CARROSSIER-PLAATSLAGER (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: CARROSSERIE LECLUYSE

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een carrossier-plaatslager met ervaring. Je taak bestaat uit voorbereiding, plaatslagen en richten.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • Studiebegeleider rechten (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van BACK TO BASIC BUSINESS in sociale netwerken
Look for responds of BACK TO BASIC BUSINESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BACK TO BASIC BUSINESS. Laat een reactie achter voor BACK TO BASIC BUSINESS. BACK TO BASIC BUSINESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BACK TO BASIC BUSINESS. Leave a respond for BACK TO BASIC BUSINESS. BACK TO BASIC BUSINESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BACK TO BASIC BUSINESS op de google maps. Adres en contacten BACK TO BASIC BUSINESS
Location of BACK TO BASIC BUSINESS on the google maps. Address and contacts of BACK TO BASIC BUSINESS

Andere gerelateerde bedrijven als come BACK TO BASIC BUSINESS BACK TO BASIC BUSINESS: FLAHREND OFFICE PRODUCTS NV | GEERT PEELMAN | FA. HA-RA | Tambuzi | MAISON EUROBIKE

Other related companies as BACK TO BASIC BUSINESS: FLAHREND OFFICE PRODUCTS NV | GEERT PEELMAN | FA. HA-RA | Tambuzi | MAISON EUROBIKE

BACK TO BASIC BUSINESS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BACK TO BASIC BUSINESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02151367187. Het bedrijf BACK TO BASIC BUSINESS bevindt zich op het adres: FRANKRIJKLAAN 2; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in BACK TO BASIC BUSINESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BACK TO BASIC BUSINESS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BACK TO BASIC BUSINESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BACK TO BASIC BUSINESS, openstaande posities, locatie van BACK TO BASIC BUSINESS op de kaart.

BACK TO BASIC BUSINESS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BACK TO BASIC BUSINESS, company assigned to the tax number BE02151367187. The company BACK TO BASIC BUSINESS is located at the address: FRANKRIJKLAAN 2; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in BACK TO BASIC BUSINESS were not found.
The main activity of BACK TO BASIC BUSINESS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BACK TO BASIC BUSINESS is not available. You also can look at reviews of BACK TO BASIC BUSINESS, open positions, location of BACK TO BASIC BUSINESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BACK TO BASIC BUSINESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BACK TO BASIC BUSINESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BACK TO BASIC BUSINESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BACK TO BASIC BUSINESS, employees, financial statistics.