AGSBORN CONSULTING

Contactgegevens AGSBORN CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGSBORN CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGSBORN CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FONTEINSTRAAT 102; 3050; OUD-HEVERLEE, België

Telefoon (phone): 16403876 (+32-16403876) 16403876 (+32-16403876)

Fax (fax): +32 (68) 530-34-72 +32 (68) 530-34-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGSBORN CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGSBORN CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGSBORN CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGSBORN CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGSBORN CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGSBORN CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGSBORN CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGSBORN CONSULTING
Products information AGSBORN CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE05550811767
Ondernemingsnummer: 1175781250
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in AGSBORN CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGSBORN CONSULTING
(Get full report from official database of BE for AGSBORN CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGSBORN CONSULTING
Addition kinds of activities for AGSBORN CONSULTING

3691. Oplaadbatterijen | Storage batteries
8072. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
417300. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
20150401. Spel, klein: verwerkt, ingeblikt | Game, small: processed, canned
20910304. Kabeljauw, gezouten | Codfish, salted
61419903. Wederzijds voordeel verenigingen | Mutual benefit associations

Werken bij AGSBORN CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGSBORN CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGSBORN CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGSBORN CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • Frisse lucht,fysiek werk en flexibiliteit iets voor jou? (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor de afvalverwerking en ophaling in de regio Leuven. De ophaling gebeurd steeds met de vrachtwagen, je bevindt je dagelijks in het verkeer. Het kunnen zowel zakken als containers zijn die je verplaatst.

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van AGSBORN CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of AGSBORN CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGSBORN CONSULTING. Laat een reactie achter voor AGSBORN CONSULTING. AGSBORN CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGSBORN CONSULTING. Leave a respond for AGSBORN CONSULTING. AGSBORN CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGSBORN CONSULTING op de google maps. Adres en contacten AGSBORN CONSULTING
Location of AGSBORN CONSULTING on the google maps. Address and contacts of AGSBORN CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come AGSBORN CONSULTING AGSBORN CONSULTING: COIFFURE DANIEL | AMANT EN ZOON | An.Ca | Debouvrie P | L.P.I.

Other related companies as AGSBORN CONSULTING: COIFFURE DANIEL | AMANT EN ZOON | An.Ca | Debouvrie P | L.P.I.

AGSBORN CONSULTING is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGSBORN CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05550811767. Het bedrijf AGSBORN CONSULTING bevindt zich op het adres: FONTEINSTRAAT 102; 3050; OUD-HEVERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in AGSBORN CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGSBORN CONSULTING is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGSBORN CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGSBORN CONSULTING, openstaande posities, locatie van AGSBORN CONSULTING op de kaart.

AGSBORN CONSULTING is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGSBORN CONSULTING, company assigned to the tax number BE05550811767. The company AGSBORN CONSULTING is located at the address: FONTEINSTRAAT 102; 3050; OUD-HEVERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in AGSBORN CONSULTING were not found.
The main activity of AGSBORN CONSULTING is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AGSBORN CONSULTING is not available. You also can look at reviews of AGSBORN CONSULTING, open positions, location of AGSBORN CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGSBORN CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGSBORN CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGSBORN CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGSBORN CONSULTING, employees, financial statistics.