3W

Contactgegevens 3W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3W: address, phone, fax, email, website, opening hours

3W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLADDENBERGSTRAAT 35; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34574806 (+32-34574806) 34574806 (+32-34574806)

Fax (fax): +32 (83) 745-41-15 +32 (83) 745-41-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3W
Products information 3W

BTW identificatienummer (tax): BE03738067626
Ondernemingsnummer: 5401123046
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in 3W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3W
(Get full report from official database of BE for 3W)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3W
Addition kinds of activities for 3W

243107. Buiten- en sierhoutwerk en trim | Exterior and ornamental woodwork and trim
353203. Crushing, pulveriseren en screening apparatuur | Crushing, pulverizing, and screening equipment
483201. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
721701. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises
30699923. Strapping, rubber | Strapping, rubber
31519903. Veters, leer | Mittens, leather
36399902. Warmwaterverwarmers, huishoudelijk | Hot water heaters, household
39420105. Miniatuurpoppen, verzamelaars ' | Miniature dolls, collectors'
50510201. Draagstapels, ijzer of staal | Bearing piles, iron or steel

Werken bij 3W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3W. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Import Medewerk(st)er Zeevrachtafdeling/expeditie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze persoon zal binnen deze functie instaan voor : * Het behandelen van onze importdossiers maritiem van A tot Z : * Klantencontacten ivm binnenkomende opdrachten * Boeken van de containers in land van afkomst * Opvolgen van de zendingen * Klant informeren van de expected time of delivery * Zorgen voor de inklaring van de zending in samenwerking met onze douane-afdeling * Kaaiafhandeling te Antwerpen en levering bij de klant organiseren * Opmaken van de nodige transportdocumenten * Facturatie

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • CHAUFFEUR C DISTRIBUTIE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees porties op maat van de klant zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Takenpakket: - Je laadt correct en vlot in volgens een ritblad - Je controleert elke bestelling tijdens het in- en uitladen - Je past de registraties eventueel aan in een ERP pakket - Je verzorgt een vlotte distributie, rekening houdend met het verkeersreglement - Je ontvangt en geeft betalingen terug op een correcte manier - Je maakt correcte en verzorgde notities op leverbonnen - Je volgt de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid op

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

  • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van 3W in sociale netwerken
Look for responds of 3W in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3W. Laat een reactie achter voor 3W. 3W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3W. Leave a respond for 3W. 3W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3W op de google maps. Adres en contacten 3W
Location of 3W on the google maps. Address and contacts of 3W

Andere gerelateerde bedrijven als come 3W 3W: V.D.B. DRINKS | THةآTRE MOLIبRE | CLAUDE MELOTTE | GUIDO HILLEN | DE ROOSE RIA

Other related companies as 3W: V.D.B. DRINKS | THةآTRE MOLIبRE | CLAUDE MELOTTE | GUIDO HILLEN | DE ROOSE RIA

3W is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 3W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03738067626. Het bedrijf 3W bevindt zich op het adres: KLADDENBERGSTRAAT 35; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 507,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in 3W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 3W is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3W, openstaande posities, locatie van 3W op de kaart.

3W is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is 3W, company assigned to the tax number BE03738067626. The company 3W is located at the address: KLADDENBERGSTRAAT 35; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 507,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in 3W were not found.
The main activity of 3W is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 3W is not available. You also can look at reviews of 3W, open positions, location of 3W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3W, employees, financial statistics.